Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Extra szolgáltatásokat indított az AXN

2012.02.23. 09:42 MinDig TV Extra


“A CÉG – Mitch McDeere” néven indított online játékot az AXN, melynek segítségével az érdeklődők betekintést nyerhettek a csatornán világpremierként debütáló A cég című produkció első öt percének eseményeibe. A február 19-ei globális televíziós premier során, a Sony Pictures Television Networks koprodukciója 111 országba, valamint 121 millió otthonba jutott el.


Az AXN saját gyártású sorozatához kapcsolódóan, a csatorna számos digitális szolgáltatást indított. Ilyen például Az események kronológiája nevű interaktív idővonal is, amely a sorozat kulcspillanatait rendszerezi.

John Grisham amerikai regényíró 1991-ben publikált regénye A cég (The Firm) illetve az ez alapján 1993-ban, Tom Cruise főszereplésével, azonos címmel bemutatott film hatalmas sikert aratott a mozikban. A Kanadában forgatott sorozat a kedvelt könyv és film újjászületése és folytatása, amely 10 évvel azután mutatja be a fiatal jogi zseni, Mitch McDeere életét, hogy leleplezte a chicagói maffia álcájául szolgáló memphisi jogi céget.

Mitch családjával együtt megpróbálja visszakapni életét, elhagyva a szövetségi tanúvédelmi programot. Washingtonba költözik, hogy új irodát alapítson. De ahogy a Grisham-rajongók már jól tudhatják, nem minden az, aminek látszik.

A sorozatban fantasztikus színészeket láthatunk, köztük Josh Lucas (Az igazság ára) és Juliette Lewis (Született gyilkosok). Lucas alakítja Mitch McDeere-t, a szerepet, amelyet Tom Cruise tett híressé, Lewis pedig Mitch recepciósát, Tammy Hemphillt (akit annak idején Holly Hunter játszott). A stáb kanadai tagjai között üdvözölhetjük Molly Parkert (Deadwood) Mitch feleségeként, Abby szerepében, és Callum Keith Rennie-t (Battlestar Galactica) mint Mitch bátyját, Ray-t. Tricia Helfer (Battlestar Galactica) játssza Alex Clarkot, Mitch partnercégének igazgatóját.

A vadonatúj dráma producerei Lukas Reiter - akinek nevéhez fűződik többek között a „Különleges ügyosztály” (Law & Order) valamint John Grisham, a sorozat alapjául szolgáló könyv írója, egykori jogász. A cég az első, a Sony Pictures Television (SPT) Networks, az eOne Television valamint a Paramount Pictures közös koprodukciójából létrejött sorozat. A sorozatot 111 helyen, többek között Ázsiában, Latin-Amerikában, Közép-Európában, Olaszországban, Afrikában és Oroszországban is műsorra tűzik.

Forrás: mmonline


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat axn a cég csatorna mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr884183610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása