Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A férjem védelmében 3. évad

2012.02.26. 11:20 MinDig TV Extra


Premier március 4-én vasárnap 22 órakor Universal Channel

A minta feleség és anya, Alicia Florrick élete egycsapásra megváltozik, amikor férje, Peter korrupciós- és szexbotránya miatt börtönbe kerül és sok év után kénytelen visszamenni dolgozni, hogy családját képes legyen eltartani. A nő megcsalva és megalázva áll a nyilvánosság előtt, de képes felülkerekedni.


Visszatér eredeti szakmájához és védőügyvédként kezdi újra életét a chicagói jogi irodánál, ahol volt osztálytársa Will Gardner karolja fel, akivel lassan összemelegednek.


A cég másik partnere, Diane Lockhart értékeli Alicia munkáját – és kapcsolatait – és eldöntik, hogy felveszik a céghez. Aliciának nagy kihívás szakmai és magánéletét egyensúlyban tartani, miközben próbál két gyermekének a 15 éves Zach-nek és a 14 éves Grace-nek egy stabil, meleg otthont biztosítani. Peter tisztázza magát és megnyeri a választásokat Eli Gold segítségével, azonban házassága ennek ellenére is darabokra hullik, amikor kiderül, hogy viszonya volt Kalindával, a cég rejtélyes házinyomozójával, aki közben Alicia barátja és bizalmasa lett. Most, hogy végre elváltak Alicia szabadon vállalhatja érzéseit Will iránt.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat csatorna universal channel mindigtvextra családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr194208544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása