Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Tabu: Gyűjtögetők

2012.02.28. 09:36 MinDig TV Extra


Február 29-én, szerdán 21:00-kor - National Geographic Channel

Ami egyesek számára a szürke hétköznapok elviseléséhez szükséges ártatlan szenvedély, mások szemében szélsőséges, elfogadhatatlan rögeszme, sőt tabu...


A Nat Geo meghökkentő, provokatív sorozatának legújabb évadában is különc viselkedésformák  egész garmadájával találkozhatunk: többek közt egy kényszeresen csecsemőnek öltöző férfival, valamint egy jóravaló asszonysággal, aki négyszáz disznóval osztozik otthonán...


A Tabu új évada furcsa, európai és észak-amerikai szemmel barbárnak tűnő rítusokat és ceremóniákat végző egzotikus őslakos népcsoportok felkeresése helyett ezúttal "otthon marad" - hisz, mint látni fogjuk, a civilizáltnak mondott nyugati világban is bőven akadnak olyan különc csudabogarak, kiknek viselkedése "kiveri a biztosítékot" a jóravaló átlagpolgárnál.  Eme polgárpukkasztó emberek közé tartozik többek között az a nő, aki az évek során nem kevesebb mint négyszáz sertést gyűjtött maga köré; az a 15 éves fiú, akit pszichológusa elvonókúrára utalt be mértéktelen videojátékozás miatt; az a meglett férfi, aki akkor érzi jól magát, ha cumi van a szájában, terjedelmes testén pedig pelenkát és rugdalózót visel; az a börtönbüntetését töltő bűnöző, aki oly lángolóan szerelmes, hogy attól se riad vissza, hogy egy élő rádióműsorban esküdjön örök hűséget választottjának; és az a nem kevésbé heves vérmérsékletű agglegény, aki viszont az autójával vágyik szeretkezni.

Függőségbe hajló rögeszmék... mániákus gyűjtögetési kényszer... a páciens én-tudatát kórosan megzavaró szerepjátékok... Ausztráliától Franciaországon át az Egyesült Államokig a Tabu legújabb epizódjaiban ismerjen meg olyan embereket, kiknek életmódja - hogy a legenyhébb kifejezést használjuk - megosztja környezetüket...!

Tabu: Gyűjtögetők

Bár modern fogyasztói társadalmunkban csak úgy bombáznak minket a várárlásra felszólító reklámüzenetek, a legtöbben tudjuk, hogy hol a határ – a többiek meg… nos, ők lassan kiszorulnak az otthonukból. Az epizódban többek közt megismerjük Sylviát, aki hetvenéves korára annyi kacatot halmozott fel maga körül, hogy döntéshelyzetbe került: vagy kezelteti magát, vagy nagyobb lakást kénytelen venni; Jerry Webbert, aki már kétmillió hanglemezzel bír, s minden hónapban további több ezer darabbal bővíti gyűjteményét; valamint Lory-t, a floridai Malacmese Állatmenhely tulajdonosát, kinek 389 éhező és beteg disznaja a szomszédokon kívül immár a hatóságoknak is szemet szúrt.

Február 29-én, szerdán 21:00-kor - National Geographic Channel


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna tabu national geographic channel mindigtvextra alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr804219387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása