Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A népszerű Testvérek sorozat legújabb évada

2012.03.05. 15:00 MinDig TV Extra


Testvérek vasárnaponként 21 órakor Universal Channel

A sorozat egy család életét követi, melynek tagjai a mindennapi élet útvesztőiben próbálnak eligazodni. Az egy órás epizódok során öt összetartó, bár lelkileg kissé sérült felnőtt testvért ismerhetünk meg, akik nagy odaadással vannak anyjuk, Nora Walker iránt, akit az Oszkár és Emmy-díj nyertes Sally Field alakít.


A család élete tele van kihívással és románcok, családi drámák, politikai ügyek, hűtlenség, függőség és számos más nehézség hömpölygő folyamán vezet keresztül útjuk.


A legidősebb testvér Sarah, akit az Emmy-díj nyertes Rachel Griffiths alakít, egy kétgyermekes elvált asszony, aki ismét szerelemre lobban egy titokzatos francia iránt, miközben a családi üzlet válságos pénzügyeit kezeli. Sarah már megtanult együtt létezni Holly Harperrel (Patricia Wettig), aki most lány esküvőjének tervezésével van elfoglalva. Kevin (Matthew Rhys) ügyvéd és immár nyíltan vállalja másságát. Lelkitársát is megtalálta Scotty Wandell (Luke Macfarlane) személyében és béranyaságban gondolkoznak, hogy bővítsék a családot.


Justin, (Dave Annable) aki háborús traumán, sebesülésen és függőségen is keresztülment, végül megtalálja a szerelmet és boldogságot Rebeccával (Emily VanCamp) és úgy dönt orvosnak tanul. Kitty (Calista Flockhart) és Robert McCallister (Rob Lowe) rajonganak gyermekükért Evanért és próbálják házasságukat egyben tartani Robert kampánya mellett is. Saul Holden (Ron Rifkin) a Walker család érzelmi pillére, aki végül úgy dönt saját életét éli és a Walker klán legújabb tagjára Ryan Lafferty-ra (Luke Grimes) irányul figyelme. A bebörtönzés elöl menekülve, Tommy Walker (Balthazar Getty) Mexikóba menekül elválasztva magát feleségétől, lányától és az egész családtól. Amikor pedig egy életet fenyegető betegség üti fel a fejét, Nora Walker, ismét újult erővel próbálja összetartani a családot a legnehezebb időkben.

Testvérek vasárnaponként 21 órakor Universal Channel


mindig tv extra

1 komment

Címkék: sorozat film sally field universal channel családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr234290618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.27. 14:22:21

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása