Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

HBO - Vasárnapi premierek

2012.03.07. 09:25 MinDig TV Extra


Március 11. 20:00 – Forráskód

(SOURCE CODE, amerikai-francia thriller, 2011)

R.: Duncan Jones

Fsz.: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright

Bombamerényletet követnek el egy vonat ellen. A titkosszolgálat embere, Colter Stevens százados Sean Fentress álnéven ott volt a vonaton. Feladata, hogy azonosítsa a merénylőt, aki újabb akcióra készül. A Forráskód nevű szupertitkos program segítségével Stevens-Fentresst újra és újra visszaküldik a szerelvényre, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékra bukkan, ám a merénylőnek sikerül elmenekülnie. Minél többet tud meg róla, Stevens annál biztosabb abban, hogy meg tudná akadályozni a robbanást, ha egyszer nem futna ki az időből.


Március 18. 20:00 – Páros mellékhatás

(COUPLES RETREAT, amerikai vígjáték, 2009)

R.: Peter Billingsley

Fsz.: Jason Bateman, Kristen Bell, Vince Vaughn, Kristin Davis

Jason és Cynthia szinte sokkolják barátaikat, amikor bejelentik, hogy nyolc látszólag boldog év után válni készülnek. A házasságuk megmentésére azonban tesznek még egy kísérletet, elhatározzák, hogy részt vesznek a dél-tengeri paradicsomban, az Éden üdülőhelyen rendezett párterápián. A költségek csökkentése érdekében a csoportos kedvezményt veszik igénybe, rábeszélik a három baráti párt, hogy utazzanak velük, mondván amíg ők foglalkozásra járnak, a többiek nyaralhatnak. Csak a helyszínen szembesülnek azzal, hogy a terápia mindenkire nézve kötelező.


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: film hbo mindigtvextra prémium csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr214294825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása