Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az AXN valaha volt legmagasabb egész napos nézettségi adatai

2012.03.20. 07:03 MinDig TV Extra


A naponta átlagosan mért közönségarány (SHR%) nézettségi mutatója alapján megfigyelhető, hogy az AXN 2012 februárjában az elmúlt 12 hónaphoz viszonyítva a legjobb formáját hozta.


Februárban (február 1-29.) a csatorna napi átlagos közönségaránya 2,4% volt a 18-49-es célcsoportban. Március 8-án a korábbi hónapokat is túlszárnyalva, az AXN kiemelkedő átlagosan 3,3%-os egész napos közönségarányt produkált.


A legutóbbi teljes hónap adatait nézve az AXN tévécsatorna egész napos nézettsége (0200-2559) a kereskedelmileg fontos 18–49 éves célcsoportban az elmúlt 12 hónaphoz viszonyítva 2012 februárjában volt a legmagasabb (február 1–29.).  Az egész napos közönségarányt tekintve, a 18-49-es célcsoportban az erős januári napi átlagos 2%-os SHR-t is felülmúlva februárban naponta átlagosan a nézők 2,4%-át tudhatta magáénak. A február 1-jétől 29-éig terjedő időszakban a csatornának ennél is magasabb, SHR 2,7%-os napi átlagos nézettsége volt a 18–49 éves korosztály női célcsoportjában.

Ezzel 2012 februárjában, egész napra nézve az AXN a 4. legnézettebb csatorna volt a kábel- és műholdas csatornák között a kereskedelmileg fontos korosztályban.
Az AXN három legnézettebb műsora a Gyilkos elmék, az NCIS és a CSI:NY - New York-i helyszínelők volt 2012 februárjában (18-49).
A 2011 februári adatokkal összehasonlítva az AXN egész napos SHR mutatója több mint kétszeresére nőtt, 118%-kal emelkedett a kereskedelmileg fontos 18–49-es célcsoportban.
 Az AXN kimagasló eredményeire valószínűség szerint részben az átalakuló televíziós piac is befolyással volt. Az országos földi sugárzású csatornák összesített nézettsége csökken, míg a kábel- és műholdas csatornáké növekszik.


A három országos tévécsatorna – RTL Klub, TV2 és Magyar Televízió 1 – sosem hozott olyan alacsony közönségarányt, mint 2012 januárjában, miközben a kábeles és műholdas adók közös részesedése ebben az időszakban csúcsot ért el.

Az AXN a korábbi évekhez hasonlóan idén tavasszal is vadonatúj exkluzív sorozatokat mutat be egymás után.


A sort idén februárban A cég nyitotta, az AXN saját gyártású sorozata.


Március 15-én képernyőre került a Missing – Elrabolva, a rejtélyekben és megmagyarázhatatlan esetekben bővelkedő krimisorozat, amit az AXN az amerikai premierrel egy napon mutat be, vagyis az időeltolódás miatt az amerikai premiert megelőzve kerül képernyőre hazánkban.


Májusban pedig kizárólag az AXN-en kerül bemutatásra A folyó (The River) című vadonatúj sorozat, amit a horror-szakértő Oren Peli (Parajelenségek) rendezett.

Az AXN tévécsatornáról

Az AXN általános szórakoztató, akció és kalandcsatorna Latin-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ázsiáig a világ 50 országában látható. .A csatorna nagysikerű sorozatok, valamint elsőrangú valóságshow-k mellett a Sony Pictures és egyéb hollywoodi stúdiók sikerfilmjeit is műsorra tűzi, és a kalandra, izgalomra vágyó 18-34 éves korosztály egyik kedvenc csatornája. Az AXN a Sony Pictures Television több mint 50 nemzetközi televíziós hálózatának egyike. A Sony Pictures Television tulajdonosa a Sony Pictures Entertainment. További információ található az AXN honlapján.


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: axn nézettség csatorna mindigtvextra alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr174327471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása