Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Óriási potyagóllal nyert a Dortmund

2012.03.21. 10:32 MinDig TV Extra


03.21. 20:30 - Mönchengladbach - Bayern München, Német Kupa, elődöntő élőben a Sport 2-n

A hosszabbítás utolsó utáni percében egy szerencsés góllal nyert a Borussia Dortmund a Német Kupa elődöntőjében a másodosztályú Greuther Fürth ellen.

Dortmundi fölényt és kevés helyzetet hozott a Greuther Fürth–Borussia Dortmund összecsapás első félideje. A lelkesen játszó hazaiak jól állták a sarat a Bundesliga éllovasával szemben.


Fotó: EUROPRESS/AFP


A második félidőben is maradt a vendégek mezőnyfölénye: Kevin Grosskreutz, Kagava Sindzsi és Lucas Barrios is veszélyeztetett, gólt azonban nem tudtak szerezni a sárga-feketék, így jöhetett a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, amelyet a hazaiak kezdtek jobban, a szerencse azonban nem őket segítette. Az elpuskázott hazai lehetőségek utána találkozó 121. percében Ilkay Gündogan 14 méterről leadott lövése találta el a kapufát, a labda a csereként beállt kapus, Jasmin Fezic hátára, majd onnan a kapuba pattant.

A válaszra már nem maradt ideje a Greuther Fürthnek, így a Dortmund jutott a Német Kupa döntőjébe, ahol a holnapi Borussia Mönchengladbach-Bayern München összecsapás győztese lesz az ellenfele.

(Sport TV)

03.21. 20:30 - Mönchengladbach - Bayern München, Német Kupa, elődöntő élőben a Sport 2-n


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sport2 bayern münchen labdarúgás családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr164330221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása