Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kódolatlan Trónok harca premier április 2-án a MinDig TV Extrán is

2012.03.26. 12:03 MinDig TV Extra


Az év egyik legjobban várt sorozatának második évada az amerikai premier másnapján, április 2-án kódolatlanul érkezik a magyar HBO-ra.


A David Benioff és D.B. Weiss vezető produceri felügyeletével készült, Emmy- és Golden Globe-díjas Trónok harca április 2-án tér vissza a második évaddal. Az első szezonhoz hasonlóan nemcsak a világpremier részeként érkezik a folytatás, de az új évad első részét – szolgáltatótól függően – mindenki számára elérhetővé tesszük.


Tehát, aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti az első epizódot az HBO-n és az HBO HD-n április 2-án 21:55 és 23:05 között. Az első rész feliratos premierjére kerül ekkor sor.

A további epizódok feliratos premierjét minden hétfő este lehet majd megtekinteni. Az első rész szinkronos premierje április 15-én, vasárnap 21:50-kor lesz. A további epizódok szinkronos premierjére ezt követően vasárnap esténként kerül sor.

Az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy április 2-án 21:55 és 23:05 között kódolatlanul sugározza műsorát, azonban a háztartásokban csak akkor érhető el a kódolatlan adás, ha az adott televíziós szolgáltató erre műszakilag alkalmas.

Várhatóan az alábbi szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a kódolatlan elérést:
• T-Home kábel, műhold és IPTV
• Hello HD
• Invitel
• MinDig TV Extra
• PR Telecom
• Tarr
• UPC kábel
• UPC Direct

Az HBO nagy sikerű fantasy-sorozatának második évada George R.R. Martin A Tűz és Jég dala című regénysorozatának második, Királyok csatája című kötetén alapul. A vadonatúj szezonban folytatódik a küzdelem a hatalomért Westerosban. A kétszínűség és az árulás, a nemesség és a becsület, valamint a hódítás és a diadal epikus történetében öt király küzd a Vastrónért.

Premier csatorna >>


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat hbo mindigtvextra filmtrónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr24340950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása