Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vajon kinek a legszebb? Az OTP Bank Liga mezszépségversenye

2012.03.29. 15:16 MinDig TV Extra


Rendhagyó szépségverseny indul a Harmadik Félidőben. A Sport2 futballshow-ja összegyűjti az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el kié a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még izgalmasabbá és látványosabbá a versengést.


Fotó: Sport TV 


Április elsejétől újabb megmérettetésen bizonyíthatnak a labdarúgó első osztály klubjai. A Sport2 Harmadik Félidő című futballshow-ja öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. Bár Lipcsei Betta és Takács Rita személyében két gyönyörű, Molnár Mátyás és Petur András személyében pedig két, a szépséghez is értő műsorvezető kezében van a Harmadik Félidő karmesteri pálcája, azért itt most stílusszakmai értékelésre van szükség. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja majd el őszintén véleményét a Harmadik Félidőben. Azt már előre elárulta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést.

A csapatok szurkolói Bettát és Ritát is szívesen látnák kedvenc klubjuk színeiben. Betta 2011-ben kiérdemelte a Miss Universe Hungary címet, míg Ritáért rajong a stadionokba látogató férfiak nagy része. Ezúttal azonban nem pártatlan nehézbombázókra volt szükség. Betta kereste meg a legszebbeket, és a modellek között több olyan hölgy is van, aki vagy vérbeli szurkolója az általa viselt mezben játszó csapatnak, vagy éppenséggel nem kizárólag a klubért dobog a szíve, hanem valamelyik játékosért is.     

A Harmadik Félidő nézőinek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább.  Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A szavazatokat az április elsejei Harmadik Félidőtől várják a Sport TV Facebook oldalán.

(Sport TV)


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 sport2 mindigtvextra családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr874348079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása