Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

700-as klub az ATV-n

2012.03.30. 08:59 MinDig TV Extra

 
A 700-as klub: Egy amerikai reggeli... Március, 30 Péntek 22:20, ATV

Az adás az Egyesült Államok televíziós piacának 97 százalékában nézhető olyan csatornákon keresztül, mint például az ABC Family Channel, a FamilyNet, a TBN. Mindez azt jelenti, hogy naponta körülbelül egymillió nézője van az Államokban. A műsor nemzetközi adása 80 idegen nyelven és több mint 200 országban látható, így összesen körülbelül 90 millió otthonba jut el, és évente körülbelül 1,5 milliárd ember számára hozzáférhető.


A 700-as Klub létrejötte Pat Robertson nevéhez fűződik, aki azóta is műsorvezető az adásban.


A műsor tartalmát tekintve igen sokrétű, a nézők tájékoztatást kaphatnak az amerikai belpolitikával és külpolitikával kapcsolatos hírekről, egyéb hírekről a világ minden tájáról, tartalmaz kommentárokat, elemző, oknyomozó tudósításokat, interjúkat, könyvajánlókat politikai, társadalmi, gazdasági, pénzügyi, vagy egészséggel kapcsolatos témákról, és előszeretettel foglalkozik keresztény témájú történetekkel, hírekkel. A 700-as klub adása egyértelműen a hagyományos értékek szószólója, külpolitikai riportjaiban kiemelten foglalkozik az egész világot fenyegető terrorizmussal, valamint Izrael helyzetével. Az adások készítésében körülbelül ötvenöt ember vesz részt.

A 700-as klub: Egy amerikai reggeli... Március, 30 Péntek 22:20, ATV


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: atv csatorna mindigtvextra alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr244349557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása