Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Coolra érkezik Istenes Bence

2012.04.03. 19:19 MinDig TV Extra


Istenes Bence műsorvezetésével jelentkezik szombat esténként a Csillag Születik utána a CSISZ, a tehetségkutató háttérműsora.

A Csillag születik show-műsorai után közvetlenül, élőben jelentkezik a COOL TV képernyőjén a CSISZ, amelyben a tehetségkutató szereplői értékelik aznap esti teljesítményüket.


A versenyzők családtagjai, barátai is együtt izgulnak a stúdióban, és a zsűritagok estéről estére részletesebben kifejtik véleményüket a produkciókról.



Istenes Bence:

Egy 24 éves, céltudatos, vagány, életvidám fiú vagyok. A családom és a barátaim a legfontosabbak számomra. Hobbim a sportolás és a gitározás. A mottóm: “küzdj és nyerj”. Ha barátok, akkor...Valami, ami mások számára láthatatlan. Ha szabadidő, akkor...sportolás és gitározás. Ha ország, akkor...Régi otthonom, Németország. Ha film, akkor...vígjáték vagy akció. Ha könyv, akkor...Friderikusz Sándor könyve. Rengeteget tanultam belőle. Ha zene, akkor...retro, pop, vagy rnb. Ha színész/színésznő, akkor...Matt Damon. Ha színdarab, akkor...ABBA musical. Berlinben láttam, és zseniális volt. Ha ital, akkor...málnaszörp. Ha étel, akkor...a nagyi főztje. Ha szín, akkor...zöld. Ha nagy álom, akkor...Elérni azt Magyarországon, amit Stefan Raab Németországban.
(cool)


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: cool tv mindigtvextra csisz alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr704361811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása