Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Klasszikus estét ígér a Sport1

2012.04.21. 09:39 MinDig TV Extra


Igazi csemegét ígér szombat estére a Sport1, Európa talán két legjobb együttese, a Barcelona és a Real Madrid összecsapását nézhetik majd élőben a sportcsatorna nézői.

Hogy a felvezetés során használt fogalmak után a hónap, az év, az évtized vagy az évszázad mérkőzését játsszák szombat este nyolc órától a Camp Nouban, azt nem tudni, de azt igen, hogy a Sport1-en szombat este 19:45 és 23 óra között minden az El Clásico, a Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki szuperrangadó körül forog majd.


Az egyik oldal azt mondja, a Pep Guardiola-korszak legkritikusabb tíz napjának csúcspontja lesz a szombat, midőn a Barcelona szembenéz ősi riválisával. A másik oldal szerint eljött a hatalomátvétel ideje, és midőn a Real Madrid szombaton szembenéz ősi riválisával, bebizonyítja, méltó arra, hogy 2008 után visszaüljön a spanyol futball trónjára.

Az összecsapást április 21-én, szombaton 19:45 órától a Sport1-en lehet megtekinteni. A Sport Televízió egyetlen rezdülésről sem szeretne lemaradni, és nem csupán a helyszínről közvetíti a találkozót, de forgatócsoportot is küld Barcelonába. Farkas Norbert szerkesztő-riporter, valamint Vincze Ottó, a Fieszta állandó szakértője már a találkozó előtt is tudósít a Camp Nouból, a mérkőzés után, illetve az El clásicónak szentelt hétfői Fiesztában pedig exkluzív anyagokkal jelentkezik a helyszínről.

A szombat este háromnegyed nyolckor kezdődő, több mint háromórás műsorban a budapesti stúdióban a Sport Televízió három állandó szakértője, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor és Hegyi Iván vendégeskedik, és tőlük nem csupán a meccs legfontosabb kérdéseire kapunk választ, hanem arra is, mi várható a folytatásban. Az El clásico után is biztosan az élen álló Real Madridnak vajon tényleg sikerül megtörnie a Barcelona megtörhetetlennek tartott uralmát? Szombat este közelebb juthatunk a megoldáshoz.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona sport1 real madrid labdarúgás családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr584464301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása