Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Változások az AXN műsorában

2012.04.21. 09:30 MinDig TV Extra


Április 16-tól megújult formában látható az AXN csatorna saját gyártású, szórakoztató magazinműsora, a Zoom. A mostantól 23 percben, hétköznaponként jelentkező produkció a sztárok, a divat, a zene, és a filmvilág legfontosabb történéseit mutatja be a csatornától megszokott, fiatalos stílusban.


Az AXN programjában eddig is igazi csemegének számított a könnyed, szórakoztató magazinműsor, amelynek népszerűsége előreláthatólag tovább nő majd, hiszen a saját gyártású produkció április közepétől hosszabb terjedelemben kerül képernyőre. A 18-39 éves korosztály körében közkedvelt műsorszám továbbra is a legaktuálisabb történéseket osztja meg a nézőkkel, a mozi, a divat, a filmek, valamint a zene világából. A színes összeállításokat gyakran egy-egy hollywoodi hírességről szóló pletyka is fűszerezi.

Az új Zoom a korábbiakhoz hasonlóan HD felbontásban forog a megújulást követően is, az egyes epizódok pedig az AXN online platformján, az AXN Playerben nézhetők, illetve újranézhetők.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: zoom sorozat axn alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr814464283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása