Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Örvendetes adatok a Barca–Real meccsről

2012.04.24. 09:15 MinDig TV Extra


A Sport 1 exkluzív közvetítését a szombati El Clásicóról közel 800 ezren nézték, így a csatorna a második legnézettebb lett az esti főműsoridőben.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Az ABG Nielsen adatai alapján közel 800 ezer ember nézte a Barcelona–Real Madrid meccset a felvezető műsorral együtt a Sport 1-en az A4+ célcsoportban szombaton 19.45 órától. Az El Clásico, amely mindig az egyik legérdekesebb futballtörténeti esemény, olyan kiemelkedő eredményt produkált a Sport 1-en, hogy ezzel a sportcsatorna az RTL Klub után a második legnézettebb lett, megelőzve a TV2-t is.

A szombaton 20.00 órakor kezdődő mérkőzéssel a fogyasztói kereskedelmi szempontból kiemelten fontos 18–49 éves férfiak körében a Sport 1 csatorna 11,91 százalékos nézettségi arányt ért el.

(mmonline)

(Sport1 TV)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona sport1 bajnokok ligája real madrid családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr334470058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása