Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Különleges élmény vár az AXN-játék nyertesére

2012.04.25. 09:05 MinDig TV Extra


A Hilton Hotels & Resorts az AXN-en futó „A cég” című sorozat hivatalos szállodája, így a csatorna nézőinek már képernyőn kívül is izgalmakat hozhat a szériához tartozó online játék, melynek fődíja egy nagyvilági vakáció. Ennek helyszínét a nyertes választhatja ki a világ több, mint 540 Hilton Hotels & Resorts szállodája közül.

Most a dél-amerikai, brazíliai, kelet-ázsiai, olaszországi, spanyolországi, lengyelországi és magyarországi AXN-nézőké a lehetőség, hogy ellátogassanak az AXN oldalára és benevezzenek a versenyre, hogy ezzel esélyük legyen megnyerni a kétszemélyes álomnyaralást a Hilton Hotels & Resorts láncolat szállodáinak valamelyikében. A verseny Magyarországon március 12-étől július 8-áig tart.


„Szállodaláncunk már régóta sikerrel dolgozik együtt a szórakoztatóiparral. Segítségünkkel a filmekben, televíziós produkciókban, egyéb események és együttműködések során hitelesen átadható a nagyvilági utazás érzése, története” – nyilatkozta Dave Horton, a Hilton Hotels & Resorts globális üzletágának igazgatója. „Miután a számunkra is fontos régiókban több mint 130 millió háztartásban látható „A cég” című sorozat az AXN képernyőjén, örömmel dolgozunk együtt a Sony Pictures Television Networks csapatával, mely munka során láncolatunk két zászlóshajóját is bemutathattuk Washington D.C.-ben.”

„A cég” történetében a főszereplő, Mitch McDeere nehéz döntés előtt állt; a játékban részt vevőknek ugyanezt a fogós kérdést kell megválaszolniuk: „Te Mitch helyében mit tettél volna? Maradsz a programban, vagy kilépsz? Miért?” A kérdésre választ adó nézők lehetőséget nyernek, hogy övék lehessen a fődíj: nyaralás egy tetszőleges Hilton Hotels & Resorts szállodában. A fődíj nyertesének nevét 2012 szeptemberének 17-i hetén hozzák nyilvánosságra.

A díj magában foglalja a Business-class repülőjegyet, hat szállodai éjszakát, a reptéri transzfert és reggelit az összes napra. Ráadásul, a Hilton Hotels & Resorts szállodáinak bármelyikében eltölthető, három éjszakás tartózkodás is gazdára találhat. Minden résztvevő AXN-régióból három ember kerül kiválasztásra. A verseny hivatalos szabályzata itt tekinthető meg.

„A cég” című mozisiker és a nemzetközi bestseller szerző, John Grisham regénye alapján készült sorozat Mitch McDeere története, aki egy évtizeddel ezelőtt leleplezett egy menő memphisi jogászcéget, amelyről kiderült, hogy a chicagói maffia fedőszervezete. A család ezután tíz nehéz évet töltött szövetségi tanúvédelmi programban, ám most úgy döntenek, visszatérnek valódi életükbe. Rövidesen azonban szembesülniük kell a tényekkel: a múlt kísértetei ma is komoly veszélyeket hozhatnak, sehol és sosem lehetnek igazán biztonságban. „A cég” az eOne és a Sony Pictures Television Networks közös produkciója, az AXN saját gyártású drámasorozata.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: axn a cég nyereményjáték alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr514472167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása