Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Pokol lovagjai

2012.05.05. 21:26 MinDig TV Extra


Május 6-án, vasárnap 01:00-kor - National Geographic Channel

Csillogó páncélok... suhogó kardok... nyerítő, két lábra ágasokodó lovak... A legtöbbünk számára ezek egy régi, letűnt idő csupán könyvekből ismert jelképei. Létezik azonban egy hagyományőrző lovascsapat, mely képzeletben ma is a középkorban él: ők a Pokol lovagjai, akik nap mint nap páncélt öltenek és kardot rántanak, hogy fényes győzelmet arassanak az ellenség felett - valamint hogy szenvedélyesen szeretett hobbijukat, melyre egyelőre sokan vásári komédiaként tekintenek, világszerte ismert és elismert, professzionálisan űzhető sporttá tegyék.


Lehet, hogy a hagyományőrző lovas harci játék lesz a következő extrém sport?


A Charlie Andrews által vezetett "Pokol lovagjai" szerint igen. Ezek a modernkori Lancelotok és Galahadek mindent elkövetnek érte, hogy az ágaskodó lovak, csillogó páncélok és pengeéles kardok látványa ne csak a filmekben és a reneszánsz vásárokban, de a sportrendezvényeken is megszokott legyen. Egy ilyen csatában részt venni ugyanis igazi sportteljesítmény: a lovagok hatvan kilónyi acélpáncélzatot viselnek; hatalmas, kilencmázsás lovakat ülnek meg; súlyos, fanyelű lándzsáikat megmarkolva ötven kilométeres óránkénti sebességgel vágtatnak egymás felé; miközben a világból csak annyit látnak, amennyit vastag sisakjuk apró kémlelőnyílása megenged számukra. És amikor az egymásnak rontó felek összetalálkoznak, a lovak felágaskodnak, megülőik pedig megkísérlik enyhíteni az ellenfél páncélthorpasztó sújtását, mely zúzódással, csonttöréssel vagy - rossz esetben - még ennél is súlyosabb mellékhatásokkal jár...

Következő epizód:
A Pokol lovagjai: Nagy pénz, nagy fájdalom


A texas-i McDade-ben megrendezett “Sherwood-i Erdő Lovagi Torna” Amerika egyik legrangosabb erőpróbája – már csak a pénzjutalomnak köszöhetően is, hisz nem kevesebb mint húszezer dollár üti a győztes markát. Ennek megfelelően a mezőny rendkívül erős, a futballistából lovaggá előlépett Joe Ambrosious-tól a sérülés után újra színrelépő Brian Stephensonig mindenki ott van, aki számít. És akkor még nem beszéltünk a két legesélyesebbről: a világbajnoki címet védő Charlie Andrews-ról és a vadonatúj lovon ülő Patrick Lambke-ről, azaz a rettegett “Fekete Lovagról”.

Ismétlések:
Május 6-án, vasárnap 04:00-kor - National Geographic Channel
Május 12-én, szombaton 13:00-kor - National Geographic Channel

A Pokol lovagjai: Trónkövetelő - Május 7-én, hétfőn 22:00-kor - National Geographic Channel

Charlie és üzleti partnere, Gabriel Giordano találkozik egy hivatásos sportügynökkel, akitől azt várják, hogy segítsen sportként elismertetni a hagyományőrző lovas bajvívást. A Pokol lovagjai ezt követően a utahi Ogdenbe utaznak, hogy Charlie vezetésével felkészüljenek az év legnagyobb, Las Vegas-ban megrendezendő erőpróbájára. Az edzőtábor oly kitűnően sikerül, hogy a utahi tornán a királyként tisztelt Charlie élete legnagyobb vereségét szenvedi el az újonc Jake-től és a tapasztalt Briantől.


A vegas-i erőpróba


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna national geographic channel alapcsomag pokol lovagjai

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr934490680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása