Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az ötös szám bűvöletében

2012.05.07. 19:52 MinDig TV Extra


Szerda este a címvédő Győri Audi ETO KC és a trónkövetelő FTC-Rail Cargo Hungaria részvételével veszi kezdetét a női kézilabda-bajnokság két nyert mérkőzésig tartó aranycsatája, melynek valamennyi találkozóját élőben közvetítjük.

Vérten Orsolyáék idén még nem veszítettek bajnokit


Igazság szerint meg sem kellett volna rendezni az alapszakaszt, hiszen már a rajt előtt is mindenki készpénznek vette, hogy a címvédő Győri Audi ETO KC és a trónkövetelő FTC-Rail Cargo Hungaria részvéte-lével rendezik meg a 2011-2012-es szezon döntőjét. Az ország két legerősebb zöld-fehér alakulat természete-sen nem cáfolt rá a papírformára, de míg a Rába-partiak veretlenül jutottak el a fináléig, addig a fővárosiak háromszor is megízlelhették a vereség keserű ízét.

Elek Gábor csapata a bentmaradásért küzdő Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE mellett az alap-szakaszban oda-vissza kikapott döntőbeli ellenfelétől, ráadásul mindkét találkozót simán hozta Karl Erik Böhn együttese. A két zöld-fehér szupercsapat a bajnokság mellett a Magyar Kupában negyeddöntő-jében is összeakaszkodott, a Győrben lejátszott találkozót Görbicz Anitáék magabiztos játékkal, 38-28-ra nyerték meg. Az egészben az a legfájóbb, hogy ez volt a legkisebb különbségű győzelme az ETO-nak a fővárosiak ellen, a bajnokságban 37-20 és 41-30 lett a vége.

A két nyert mérkőzésig tartó döntő egyébként az ötös szám bűvöletében kerül megrendezésre. Hogy pontosan miről is van szó? Nos arról, hogy a fővárosiak 2007 után érhetnek fel újra a csúcsra, míg a győriek zsinórban az ötödik elsőségüket zsebelhetik be a magyar pontvadászatban.

A két európai kupadöntős együttes aranycsatájának első találkozóját szerda este, 18 órától láthatják. Tartsanak velünk!

(sportklub.tv)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda csatorna sportklub alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr954494771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása