Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Embervadászok akcióban

2012.05.10. 10:45 MinDig TV Extra


Be lehet azonosítani egy bűnelkövető személyazonosságát és lakóhelyét egyetlen hajszál alapján? Netán egy MRI-felvétel segítségével? A National Geographic Channel

EMBERVADÁSZOK AKCIÓBAN

című sorozatának bravúros nyomozásait elnézve a válasz: Igen!!!

A rendhagyó műsor nyolc epizódjában a Nat Geo izgalmas feladat elé állítja napjaink néhány legjobb igazságügyi orvosszakértőjét: azt kéri tőlük, hogy állapítsák meg egy-egy rejtélyes ember foglalkozását, lakóhelyét és teljes nevét – olyan igazságügyi orvostani bizonyítékok és nyomok alapján, mint például az illető ruhái, haj- és bőrszíne, vagy épp a különféle orvosi leletei...

Képgaléria >>


Néha úgy érzi, hogy a bűnügyi filmek nyomozói olyan “22. századi” módszerekkel jutnak az elkövetők nyomára, melyek valójában nem is léteznek? Úgy gondolja, hogy egyetlen hátrahagyott ruhadarab alapján képtelenség megtalálni egy ismeretlen személyt – aki lehet, hogy a világ másik felén, egy isten háta mögötti apró faluban él? A National Geographic Channel Embervadászok akcióban című új sorozatának igazságügyi orvosszakértői a nyolc epizód nyolc játékos nyomozása során bebizonyítják, hogy a tudomány mára olyan szintre jutott, hogy egy professzionális, minden technikai eszközzel felszerelt detektívcsapat elől képtelenség huzamosan bujkálni.

Michael Cascio, a National Geographic Channel helyettes programigazgatója így méltatta a sorozatot: “Az Embervadászok nyomozóinak 313 millió ember között kell megtalálniuk a keresett személyt. Ez egy lebilincselő, reality-stílusú műsor, mely a képernyőhöz fogja szegezni a nézőket.”

David McNab, a sorozatot forgató Wide-Eyed Entertainment produkciós iroda kreatív igazgatója egy interjúban a következőket mondta az Embervadászok készítéséről: “Levett a lábunkról a kopóink szimata, és az a mód, ahogy a kirakósjáték darabkáit összeillesztették a célszemélyek beazonosítása során. A csapat a vérnyomoktól a pszichológiai teszteken át az MRI-felvételekig és a ruhákon maradt pollenekig mindent bevetett a siker érdekében. A tudomány csodálatos, a hajsza során a csapat szinte az egész Egyesült Államokat bejárta. Reményeink szerint a műsor hatalmas siker lesz a nézők között.”


A júniusi epizódok tartalmából:

Hamburger Freddie
A mai célpontot a nyomozók a róla készült ipari kamerás felvétel alapján eleinte „Hamburger Freddie-nek” hívják, a leletei alapján azonban kiderül, hogy fitt és kitűnő egészségnek örvend; az MRI-felvételek mindazonáltal kisebb sérüléseket mutatnak a testén, s az alany pszichológiai tesztje is arra utal, hogy kockázatvállaló típus.
Bemutató: 2012. június 5-én, kedden este 10-kor – National Geographic Channel

Az oroszlánszívű
A csapat ezúttal egy boxoló-, vagy roksztár-külsejű férfi után kutát. Nyomozómunkájuk előbb egy edzőterembe, majd egy zenés bárba, végül pedig New Yorkba veti őket – ahol egy hőslelkű férfi várja őket, aki sokat tudna mesélni nekik a szeptember 11-i támadások során mutatott hősies viselkedéséről és elszenvedett veszteségeiről.
Bemutató: 2012. június 12-én, kedden este 10-kor – National Geographic Channel

Szédítő nőszemély

Az igazságügyi orvosszakértők egy nő után nyomoznak, aki a róla rendelkezésre álló kép alapján balettáncosnak tűnik. A csapat a munkája során többek közt egy balettiskolát, egy elit edzőtermet, egy siklóenyősök által gyakran látogatott hegycsúcsot, valamint egy utahi sivatagot is felkeresnek. Utahban kiderül azonban, hogy éppen elszalasztották célpontjukat, mert ő időközben Svájcba utazott – hogy kedvenc sportjának, a bázisugrásnak hódoljon...
Bemutató: 2012. június 19-én, kedden este 10-kor – National Geographic Channel

Forró nyomon
Amikor az igazságügyi orvosszakértőkből álló nyomozócsapat felfedezi, hogy célpontja lábán égési sebek éktelenkednek, már tudják, hogy nem mindennapi emberrel van dolguk. Eleinte sportolónak nézik, ezért ezen a vonalon indulnak el – számos vakvágány és zsákutca után azonban kiderül, hogy égési sérüléses alanyuk még annál is rendkívülibb ember, mint ahogy azt a nyomozás elején gondolták...
Bemutató: 2012. június 26-án, kedden este 10-kor – National Geographic Channel


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna embervadászok national geographic channel mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr504499928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása