Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szépítés vagy továbbjutás? (Kosárlabda NB I)

2012.05.10. 10:59 MinDig TV Extra


Május 10-én, csütörtökön 19 órától a SportKlubon lesz látható az Albacomp Fehérvár-Szolnoki Olaj KK mérkőzés, mely a harmadik találkozó lesz az egyik fél három győzelméig tartó ütközetben.


Kelleréknek nyerniük kell, különben nem jutnak döntőbe


A címvédő Szolnok 2-0-ra vezet összesítésben az Albacomp Fehérvár ellen a férfi kosárlabda NB I elődöntős párharcában, így csütörtökön Báderék kiharcolhatják a döntős szereplést. Simon Balázséknak nyerniük kell, ha versenyben akarnak maradni, éppen ezért várható izgalmas mérkőzés.

Csütörtök este fény derülhet a férfi kosárlabda-bajnokság egyik döntősének kilétére. Az Albacomp Fehérvár és a Szolnoki Olaj KK párharca két felvonást követően 0-2-re áll, ami azt jelenti, hogy a kék-fehérek már nem hibázhatnak többet. Ha megteszik, lemondhatnak a bajnoki címről szövögetett álmaikról.

A sorsdöntő mérkőzés előtt a trónkövetelő vezére Simon Balázs úgy véli, védekezésben még jobban kell koncentrálniuk és az első másodperctől kezdve meg kell akadályozniuk, hogy tiszta dobóhelyzeteket alakítsanak ki a szolnokiak. A bajnokcsapatból a hétfőn négy triplát dobó Horváth Ákos pedig úgy gondolja, le kell lassítanuk az Albacomp játékát, mivel a székesfehérváriak elsősorban a gyorsindításokból élnek igazán.

Tavaly az Albacomp 2-0-ra vezetett a fináléban, végül mégis a szolnokiak nyakába kerültek az aranyérmek. Most szintén 2-0 az állás, csak éppen az Olajnak. Vajon a múlt megismételheti önmagát?

(sportklub tv)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda sportklub mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr804499959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása