Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kézilabda Magazin

2012.05.21. 15:26 MinDig TV Extra


Eltelt egy újabb hét és megint közeledik a hétfő este, ami csakis egyet jelenthet: ismét új résszel jelentkezik a SportKlub népszerű műsora, a Kézilabda Magazin!

Május 21-én este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők.

Az elmúlt hét a búcsúzások hete volt a magyar kézilabdában – és nem csak azért, mert véget ért a 2011-2012-es szezon. Szerdán Pálinger Katalin, szombaton pedig Mocsai Lajos intett búcsút, igaz, utóbbi csak az MKB Veszprém kézilabdacsapatának, a magyar válogatottnál továbbra is hivatalban marad.


A két, fentebb már említett korszakos egyéniség főszereplésével került sor a Ferencváros-Győr és a Veszprém-Szeged bajnoki döntőkre, mely találkozók aranypillanatai mellett magától értetődően a többi pályán történtekről is beszámolunk.

Bár csatornánk arculata megváltozott, megszokott és persze minőségi tartalmaink nem tűntek el, tehát hétfőn is lesz Hét Legjei rovat, amelybe ezúttal is nagy volt a túljelentkezés. Pálinger Katalin sikerekben gazdag pályafutásáról már múlt heti adásunkban is megemlékeztünk, ám az elmúlt csaknem két évtized legjobb magyar kapusának búcsúját nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni: az FTC elleni mérkőzés után hangoskodó kommentátorunk, Léderer Ákos faggatta a családalapítási projektbe kezdő világklasszist.

Természetesen a felsoroltakon kívül még sok minden más is vár a kézilabda szerelmeseire a hétfői adásban, de mivel nem vagyunk poéngyilkosok, ezért arra kérünk mindenkit, hogy tartson velünk! Kézilabda Magazin hétfőn 20 óra 15 perctől kezdődő adásában láthatnak.

Tartsanak Velünk!

(sportklubtv)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport kézilabda sportklub mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr604529777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása