Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Folytatódik a sikersorozat a Universal Channelen

2012.06.04. 07:39 MinDig TV Extra


A furcsa, fóbiákkal küzdő Monk tovább nyomoz a Universal Channel műsorán. Tony Shalhoub a népszerű magánnyomozó bőrébe bújva június 20-tól újabb kalandokba bonyolódik, kiköt egy rockkoncerten, új pszichológust kap és még az apjával is találkozik.


A Golden Globe- és Emmy díjas-sorozat, a Monk, a flúgos nyomozó világszerte szegezi a televízió képernyője elé a fóbiákkal küzdő, kényszeres magánnyomozó történetének híveit.


A Universal Channel most az ötödik évaddal szórakoztatja a Monk-híveket. A szigorú szabályok szerint élő, szinte mindentől rettegő magánnyomozó csoda, hogy egyáltalán boldogul a világban, az pedig csak ráadás, hogy fura szokásainak és a fóbiái miatti precizitásnak köszönhetően bukkan rá egy-egy bűntény megoldására.

A Tony Shalhoub által alakított furcsa figura harmincnyolc fóbiától szenved. Ezek közül a legnagyobb félelme a fogorvosoktól van, de a top tízes listájában a baktériumok, a zsúfoltság és a liftek is benne vannak. Nem beszélve a vezetéstől, a gyerekektől, a betegségtől való félelemről. A sor pedig egyre csak bővül, hiszen éppen az ötödik évad egyik epizódjában derül fény Monk nyomozó újabb fóbiáira, amikor új pszichológust kap.

A félelmeken túl is érdemes Monkra koncentrálni, hiszen az ötödik évad epizódjaiban egy híres színésszel is találkozik, ellátogat egy farmra, egy rockkoncertre és még saját apjával is találkozik.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat monk csatorna universal channel családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr14564004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása