Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Dupla adagban érkezik az On The Spot

2012.06.05. 15:55 MinDig TV Extra


Cseke Eszter és S. Takács András dokumentumfilmjei az idei évtől két csatornán láthatók. A Spektrumon a világjáró On The Spot harmadik évada fut minden hónap első szerdáján, az m1-en pedig az On The Spot: Törzsek című sorozat kerül adásba havonta.


A legújabb premierek egy napra esnek, így szerda este 21:30-tól az m1-en kannibálokhoz kalauzolja a nézőket Eszter és András, majd rögtön utána a Spektrumon a Fülöp-szigetekre, ahol 22:20-tól azt próbálják megérteni, miért feszíttetik magukat keresztre emberek a 21. században.


A törzsi széria új epizódja Indonéziában játszódik az esőerdőben élő korowaioknál. Az utolsó kannibálok a világon - így tudósítanak erről a törzsről elismert nemzetközi lapok és híres amerikai tévéműsorok. Eszter és András hét menetrendszerinti repülőjárattal, két nap hajózással és egy nap gyaloglással jutott el a korowai törzshöz, hogy velük élve megismerhessék őket. Élő kukacokat ettek, pitonra vadásztak és a közös kalandok közben sok mindent megtudtak egymásról a filmesek és a törzs tagjai. A kannibálok titkai szerda este fél tíztől az m1-en.

Kétezer évvel ezelőtt keresztre feszítették Jézus Krisztust Jeruzsálemben. Ma Délkelet-Ázsiában két ember, egy férfi és egy nő át akarja élni, hogy mi történt azon a bizonyos kereszten. Eszter és András elkíséri őket, a helyszín a Fülöp-szigetek, húsvét idején. Egy ország több mint 7000 szigettel, amely egykor spanyol gyarmat volt, ma Ázsia legnagyobb katolikus állama, közel 100 millió emberrel, 20 működő vulkánnal és egy Európából felfoghatatlannak tűnő szokással. Történet félelemről, fájdalomról, hitről és hangokról. Egy különös nagypéntek krónikája szerda este 22:20-tól a Spektrumon.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: spektrum m1 dokumentumfilm on the spot mindigtvextra családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr334567104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása