Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

National Geographic Channel júliusi ajánló

2012.06.07. 14:58 MinDig TV Extra


Kéjhölgyek Amerikája

Aki beírja az internetes keresőbe a "the girlfriend experience" szavakat, néhány másodpercen belül luxusprostituáltak sokasága közül szemezgethet magának. A legősibb hivatás a modern technikának köszönhetően manapság a sokadik virágkorát éli, mesés hasznot biztosítva az üzlet haszonélvezői számára. De milyen ez az izgalmasnak tűnő, csillogó-villogó világ belülről? A filmben a Nat Geo oknyomozó újságírója, Mariana van Zeller a keresleti és a kínálati oldalt is alaposan szemügyre veszi terepi vizsgálódása során...


Bemutató: Július 8., 22.00


Aranyláz Kolumbiában

Az aranyár égbe szökésének van egy rendkívül aggasztó következménye: Kolumbiában ismét kitört az aranyláz, s különböző rendű és rangú kincsvadászok sokasága lepte el az esőerdőt profitvágytól hajtva. Ez az öldöklő versenyfutás egyrészt súlyos természerombolással jár, másrészt azzal fenyeget, hogy újabb fejezetet nyit az országot öt évtizede a markában tartó polgárháborúban. A filmben Mariana van Zeller, a Nat Geo okonyomozó újságírója szemléletesen elénk tárja, hogy miként küzdenek Kolumbia aranyáért önjelölt kincskeresők, baloldali gerillák, szervezett bűnbandák és multinacionális cégek.


Bemutató: Július 29., 22.00

Bűnügyi labor

A nyomozók mind nagyobb arányban derítik fel a bűnügyeket, s ez nem kis részben a technika és a tudomány fejlődésének köszönhető. A National Geographic új sorozata az igazságügyi (orvos)tudomány egyes ágait, s azok fejlődésének fordulópontjait mutatja be a Smithsonian Természettudományi Múzeum neves  tudósai közreműködésével. Az epizódokban az elméleten és a lebilincselő magyarázatokon kívül a gyakorlat és az akció is tág teret kap – az interjúkon túl többek közt laboratóriumi kísérleteket is láthatunk, melyekkel a szakértők az elmúlt évtizedek leghírhedtebb, ikonikus bűnügyeit oldják meg; lépésről lépésre, a „megtalálhatatlan”, „megállapíthatatlan személyazonosságú” elkövetőkhöz az új módszerekkel nyert információk birtokában lassan, de biztosan közelítve.


Július 31-től keddenként 22.00-kor

Gyáróriások V: Tata Nano

Indiában nem ritka látvány, hogy komplett, népes családok zötykölődnek füstöt okádó, szétesőfélben lévő motorbicikliken a monszuneső áztatta hepehupás utakon. Mivel a közlekedésnek ez a módja rengeteg sérültet és halálos áldozatot követel, egy tehetős vállalkozó, Sir Ratan Tata elhatározta, hogy átszoktatja az indiaiakat a gépkocsira. Így született meg a világ legolcsóbb, mindössze 2200 dolláros autója, melynek útja azonban a tervezéstől a megszületésig kátyúk és buktatók sokaságával volt kikövezve...


Bemutató: Július 5., 22.00

Különleges építmények: A londoni Olimpiai Stadion

A londoni Olimpiai Stadion a 2012-es nyári játékok egyik legfontosabb helyszíne lesz, mely a sportversenyek egy jelentős részén túl a nyitó- és záróünnepségnek is helyet fog adni – és amely a rendezők reményei szerint méltó helyszínéül szolgál majd a világrekordoknak, hisz ő maga is afféle csúcs, mérföldkő a sportlétesítmények építészetében. A 80 ezer fő befogadására aréna ugyanis példátlan módon szétszedhető, úgy tervezték, hogy a játékok után könnyűszerrel egy 25 ezres „mezei” atlétikai stadionná lehessen zsugorítani...


Bemutató: Július 26., 22.00

Szex a Holdon

2002 júliusában szokatlan bűntényre került sor a NASA Johnson Űrközpontjában: elloptak egy jó maréknyit az ott őrzött holdkőzetek közül. Bár a szóban forgó tudományos ereklyeegyüttes a NASA szerint „felbecsülhetetlen értékű”, s a feketepiacon dollár-milliókért értékesíthető, meglovasítója, Thad Roberts úgy vallott, hogy csupán egy sajátos rekord beállításához volt szüksége a tárgyra: azért, hogy szerelmével, Tiffany Fowlerrel elmondhassák magukról, hogy ők szexeltek először a „Holdon”. Vajon miként zajlott az izgalmas lopási akció? A Nat Geo filmje eddig titkos és hozzáférhetetlen NASA- és FBI-anyagok segítségével rekonstruálja a James Bond-filmbe illő, zseniális bűntény kulcsmozzanatait.


Bemutató: Július 1., 20.00

A Harmadik Birodalom titkai

Adolf Hitler szegénynek állította be magát, de valójában hatalmas magánvagyont halmozott fel... Albert Speer kóros hazudozó volt, s ez megmentette az életét... Heinrich Himmler egyik ősét boszorkányság miatt elégették a 17. században... A Führer bizonyos jelek alapján zsidónak tartotta magát... Erwin Rommel elhagyta házasságon kívül született gyermeke anyját... Hitlert lenyűgözték a nők, és ő is lenyűgözte őket – közülük is elsősorban a fiatalokat és kiszolgáltatottakat... A National Geographic új hatrészes sorozatának – szigorúan ellenőrzött, a közelmúltban levéltári kutatások eredményeképpen megismert – tényei új fényben tüntetik fel a náci rezsim igazi természetét.


Július 11-től szerdánként 23.00-kor


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány csatorna national geographic channel alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr494571775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása