Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Bárka

2012.06.13. 17:25 MinDig TV Extra


Szombat 2012-06-16, 14:30 AXN

Hosszas keresés után a Kapitány és De la Cuadra újfent megleli a hajót, amelyet a radar kimutatott pár órával korábban, és azonnal rájönnek, hogy valami nincs rendben a kis jachton. A zászló fordítva van felhúzva, folyamatos a segélykérés jele, állandóan megy a zene a hajón, de senki nem válaszol a rádióhívásokra.



Ainhoa nem tagadja tovább azt, ami nyilvánvaló: kellemetlenül érzi magát Gamboa lakótársaként, és egyre biztosabb abban, hogy elsiette az odaköltözést. A fiú ugyanakkor úgy tűnik, hogy harcol ezért a kapcsolatért – vagy csak egyszerűen megéri neki, hogy a kapitány lányával éljen együtt. Egy Ainhoa és Ulises közti kínos incidens még ront is a helyzeten, és Gamboa durván, erőszakosan reagál.

Burbuja beveri a fejét, aminek következtében előjönnek régi emlékek, például egy szépséges lány képe, akit feleségül akart venni. Noha Salomé állítja, hogy ezek csak fantáziájának termékei, a fiú meg van győződve róla, hogy amit látott, az valós. Mindenre elszánt, hogy visszanyerje teljes emlékezetét, a memóriájából törlődött eseményeket.

Következő epizód:
Burbujának feltűnik a horizonton egy hatalmas ködfolt, ami rossz érzést kelt benne, mert túl sok dolog nincs rendben vele..

Szombat 2012-06-16, 14:30 AXN


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat axn bárka mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr404586184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása