Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rocky 2, 3, 4, 5 a Viasat 3-on (Sylvester Stallone)

2012.06.26. 09:13 MinDig TV Extra


Rocky II. - szerda 27/6, 01:20

Apollo Creed csak azért választotta ellenfeléül az amatõr reménységet, hogy biztos lehessen gyõzelmében, és megmutassa a világnak, õ a legfényesebb csillaga a szorítónak. Rocky Balboa azonban mindenkit meglepett, amikor 15 meneten keresztül bírta az embertelen küzdelmet.

Apollo nem hagyja annyiban a dolgot, és újból kihívja Rockyt, hogy bebizonyítsa, az ismeretlenségbõl feltörõ bokszoló lenyûgözõ eredménye csupán véletlen volt. Rocky visszautasítja a bajnok kihívását, ám késõbb mégis úgy dönt, újra felveszi a kesztyût. Újból edzeni kezd, és mestere, Mickey segítségével felkészül élete legnagyobb küzdelmére...


Rocky III. - péntek 29/6, 21:20

Rocky a ring királyának számít, és az emberek is rajonganak érte. De a brutális Clubber Lang egy megalázó viadalon könnyen kiüti az elkényelmesedett sztárt, és elhódítja tõle a világbajnoki címet.

Rocky összeomlik, és amikor a meccs végén meghal apjaként szeretett edzõje, mindent felad. Mielõtt azonban szögre akasztaná kesztyûit, egykori ellenfele,

Apollo Creed meggyõzi arról, hogy csak úgy szerezheti vissza becsületét, ha ismét megküzd a fekete óriással.

Rocky IV. - szombat 30/6, 01:45
A Rocky váratlan sikere után további négy folytatása készült a filmnek.

Az egyes részek külön-külön is önálló, nagyszerû élményt nyújtó alkotások, amelyekben tökéletesen keveredik az akció, a dráma és az izgalom, ugyanakkor egymás után nézve õket kirajzolódik a nézõ elõtt egy teljes életpálya.

A negyedik részben, amelyben Dolph Lundgren mutatkozott be a közönségnek, Rocky-nak egy látszólag legyõzhetetlen szovjet bokszolóval gyûlik meg a baja.


Rocky V. - vasárnap 1/7, 21:55

Az utolsó film már egy meggyötört, lecsúszott bokszolóról szól, aki még egyszer megpróbál visszakapaszkodni a csúcsra. Nagyon nehezen épül fel Rocky legutolsó küzdelmébõl, ahol végül legyõzte a szovjetek sztárját, a brutális Dragót. Még alig épül fel, amikor új kihívója akad, Rocky viszont szeretne végleg visszavonulni.

Ám amikor kiderül, hogy könyvelõje teljesen kisemmizte, nincs más választása, újra fel kell vennie a kesztyût. Az orvosok azonban maradandó agykárosodást állapítanak meg nála, és eltiltják a sporttól. Ugyanis, ha Rocky ilyen állapotban újra ringbe lép, bele is halhat.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film viasat3 rocky családi műsorcsomag Sylvester Stallone

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr394611663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása