Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Holnap indul a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság döntője

2012.06.29. 08:38 MinDig TV Extra


Holnap indul a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság döntője: a Képes Sport szakértő zsűrije kiválasztotta a száztíz nevező közül azt a húsz legtehetségesebbet, akiknek a ’focis’ videója holnap a Cartoon Network honlapjára kerül, és akiknek lehetőségük nyílik részt venni a közös londoni edzésen Robin van Persie-vel, az Arsenal csapatkapitányával.


A versenyre óriási érdeklődés mutatkozott: Magyarországon száztízen, a bajnokságot szintén meghirdető Oroszországban, Angliában, Hollandiában, Romániában, Bulgáriában és hazánkban összesen 832 nevezés érkezett; a Cartoon Network londoni edzésén ezen országok legjobbjai vehetnek részt augusztusban. A zsűri a legötletesebb focis trükköket legszebben bemutató versenyzőkből választotta ki a hazai legjobbakat.

A zsűri egyik tagja, a Képes Sport újságírója, Gyöngyösi Balázs így látta a mezőnyt: „Látványosabbnál látványosabb megoldásokkal találkoztunk a zsűrizés során, örömteli, hogy ennyi tehetséges fiatal van köztünk. Nyilvánvaló, hogy rengeteg idő és energia van ezekben a kertben/utcán/strandon/ játszótéren/edzőpályán kifejlesztett és begyakorolt cselekben, trükkökben. A futball a legszebb sport - ezt a megállapítást a játékra jelentkezők teljesítménye is igazolta. Hajrá, fiúk!”
 
A szavazás során a közönségnek is alkalma nyílik nyerni: a Cartoon Network egy Wii Nintendo játékkal jutalmazza a legfrappánsabb ítélt hozzászólást.

A Cartoon Network Aranylabda Bajnokságról
Robin van Persie, az Arsenal csapatkapitánya lesz a június 1-én induló Cartoon Network Aranylabda Bajnokság házigazdája. A versenyre jelentkező ifjú európai focisták legjobbjai  meghívást kapnak egy augusztusi, londoni futballedzésre, amelyet a Premiere League-ben idén az év játákosának választott Robin van Persie tart személyesen.

A Cartoon Network csatornán és a www.CartoonNetwork.hu oldalon június 1-től látható versenyfelhívásban Van Persie megosztja sikere titkait az ifjú focirajongókkal, edzéstippekkel szolgál a versenyre készülőknek, láthatjuk őt kisgyerekként focizni, és persze arra buzdítja a gyerekeket, hogy gyakoroljanak szorgalmasan, vegyék videóra a legjobb focis kunsztjaikat, leglátványosabb dekázós trükkjeiket és fejeléseiket, a klipet pedig töltsék fel a www.CartoonNetwork.hu/aranylabdabajnokság oldalra.

A beküldött videók több körös elbíráláson esnek át: az első válogatást a Cartoon Network csatorna és a Képes Sport magazin szakértő zsűrije végzi. Az általuk kiválasztott 20 ‘döntős’ kisfilmre a Cartoon Network honlapjára látogatók szavazhatnak majd. A legtöbb szavazatot elnyerő videó szereplője lesz a Cartoon Network ‘aranylabdása’, azaz az a szerencsés, aki egy kísérővel és nyolc másik európai ország bajnokával együtt utazhat majd a Cartoon Network különleges nyári edzésére. Az edzésnapról a Cartoon Network filmet készít, amelyet a későbbiekben bemutat.

Robin van Persie, a házigazda és a Cartoon Network június 1-24 közt várja a nevezéseket, ezt követi a június 19 utáni szavazás, majd a győztes kihirdetése. A versenyzők segítséget is kapnak a gyakorláshoz: két ifjú világcsúcstartó freestyle futballista, John Farnworth és Laura Biondo tart látványos bemutatót a képernyőn és online, ahol legjobb trükkjeiket és fogásaikat mutatják be az ifjú focirajongóknak.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: cartoon network mindigtvextra családi műsorcsomag aranylabda bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr714618583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása