Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Bejött Bruce Willis a Film+-nak

2012.07.06. 10:45 MinDig TV Extra

A szerdai főműsoridő legnézettebb filmje lett a kereskedelmi célcsoportban a Film+-on vetített Bruce Willis film, a Die Hard széria harmadik epizódja.

Az élet mindig drága című epizódot a kereskedelmi célcsoportból éppen tévét nézők 19,1%-a választotta szerda este. Ezzel maga mögé utasította a két nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben futó sorozatokat és filmeket.

A Film+ történetének eddigi legmagasabb közönségarányt elért filmje a 18-49-es korosztályban a második legnézettebb műsor kitüntető címét is megszerezte tegnap, mindössze 5308 nézővel maradt le a listavezető helyről. A kimagasló eredmény hozzájárult ahhoz, hogy mind főműsoridőben, mind a teljes napot vizsgálva a Film+ lett a harmadik legnézettebb csatorna az RTL Klub és a TV2 után. Főműsoridőben mindössze 2,1 százalékpontos különbség volt a filmcsatorna és a TV2 között.

Július 8-tól négy hétvégén át Belmondo filmekkel várja a nézőket a csatorna, aztán jönnek Clint Eastwood legjobb háborús filmjei. Még egy kis akció Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével az Emelt fővel című filmben. Természetesen Schwarzenegger sem maradhat ki az akcióhősök sorából, láthatjuk a Kommandó és a Végképp eltörölni című alkotásokban.

Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: film televízió antenna hungária mindigtvextra Bruce Willis Film+

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr424632736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása