Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ronaldo nem ér fel Messi szintjére

2012.07.23. 09:06 MinDig TV Extra



Fotó: EUROPRESS/AFP

Diego Maradona szerint nincs értelme összehasonlítani Lionel Messit és Cristiano Ronaldót, a Barcelona argentinja ugyanis utolérhetetlen.


Diego Maradona, minden idők egyik legjobb futballistája a nyári uborkaszezonban ismét előhozta a "Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi a világ legjobb futballistája?" kérdést, és a TVR televíziós társaságnak adott interjújában kétséget sem hagyott afelől, ki a jobb.

"Cristiano Ronaldo sohasem éri el Messi szintjét – jelentette ki Maradona. – Lionelnek nincs szüksége Cristiano Ronaldo bivalyerős lövésére. Messi cselekkel közelíti meg a kaput, és a labda tapad a lábához. Amikor Cristiano Ronaldo aranylabdás lett, azt mondta Messinek, soha többé nem lesz második. Manapság viszont az ezüst a legjobb, amit elérhet."

Maradona sokakkal ellentétben amondó, Ronaldo még az Európa-bajnokságon sem futballozott úgy, ahogyan azt sokan látták, de legalábbis látni akarták: "A Messi mellett a világ legjobbjának tartott futballista frusztrált lesz, amint portugál mezbe öltözik."

Persze megpróbálták összeugrasztani Maradonát és Messit is a ki a jobb kérdéssel, de DunDiego roppant elegánsan kitért a válasz elől: "Nem szeretem az ilyen összehasonlításokat. Még akkor sem, ha csodás érzés Messivel összehasonlítani engem. Mindketten ballábasok, argentinok és csodálatosak vagyunk."

(Sport TV)

Sport1 ajánlat a kosárlabda szerelmeseinek: kedd, július 24.22:30 Spanyolország - Egyesült Államok, Felkészülési mérkőzés, Barcelona (élő)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: messi maradona labdarúgás kosárlabda ronaldó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr934672174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása