Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ismét itt a Harmadik Félidő

2012.07.29. 17:43 MinDig TV Extra


Harmadik Félidő: július 29., vasárnap, 20.30, Sport2 (élő)


A rövid nyári szünet véget ért, már nem kizárólag a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok játszanak tétmeccseket, hanem az egész NB1-es mezőny. A Sport TV futballshow-jában, a Harmadik Félidőben láthatják továbbra is a bajnoki fordulók teljes összefoglalóját.


Fotó: Sport TV

Két hónappal azután, hogy a Kaposvár-ZTE mérkőzéssel elbúcsúzott a 2011-12-es szezon, és a Harmadik Félidő is, a magyar labdarúgók számára máris vége a nyári szünetnek. Az első fordulóból vasárnap este a Sport2-n a Videoton-Lombard Pápa-összecsapást láthatják a nézők, de természetesen a futballshow is folytatódik. Az OTP Bank Liga egyetlen teljes gólösszefoglalójának szezonnyitó adásában Lipcsei Betta és Molnár Mátyás lesz a két házigazda. Az egykori ezüstcipős Nyilasi Tibor továbbra is a „Bólints, Tibi!”-rovatban keresi a szezon legszebb gólját, míg Puhl Sándor, mint hajdan a vb és a BL döntőjében, megint bíróként tündökölhet a Harmadik Félidő adásaiban. Az első adásban Várhiid Péter veszi górcső alá a szakmailag legfontosabb momentumokat.

Ezúttal Szebeni Istvánra, a közmédia műsorvezetőjére vár az a feladat, hogy a „szakmán kívülieket” és a szurkolókat képviselje a műsorba. Szebeninek nem titkoltan a Debrecenért dobog a szíve, így a Loki BL-selejtezős továbbjutása is apropót is adhat meghívásának. A civis város szülötte talán arra is rávilágít, mit jelent a hajdúságiaknak az, hogy csapatuk az elmúlt 3 évben kétszer is érdekelt volt a nemzetközi kupák csoportkörében.

Novák Dezsőt nem kell bemutatni senkinek, annak a legendás Fradinak a trénere volt, amelyet 15 évvel a Loki diadalmenete előtt, BL-szereplésig vezetett (a Sport TV két szakértőjével, Hajdu Attilával és Vincze Ottóval a keretben). Nem mellesleg, játékosként az olimpiák történetének legsikeresebb labdarúgója: 2 arany- (1964, 1968) és egy bronzéremmel (1960). Kovács Zoltánnal, az Újpest egykori kiválóságával, az MTVA tanácsadójával nézik át, mire is lehetne képesek a csapatok a 2012-13-as bajnoki szezonban. A férfiakhoz ezúttal Csepelyi Adrienn, újságíró és blogger is csatlakozik, hogy női szemmel, mégis hozzáértőként latolgassa a ránk váró bajnokság esélyeit.

(Sport TV)

Harmadik Félidő: július 29., vasárnap, 20.30, Sport2 (élő)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport sport2 labdarúgás családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr54685129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása