Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

3 dokumentumfilm szeptember 11 emlékére

2012.08.16. 20:41 MinDig TV Extra


A VÉRES SZEPTEMBER 11-I TERRORTÁMADÁSOK 11. ÉVFORDULÓJÁN A NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HÁROM VADONATÚJ DOKUMENTUMFILMMEL HAJT FEJET AZ ÁLDOZATOK EMLÉKE ELŐTT

szkezd.JPG

Miként látták az eseményeket az összeomló Világkereskedelmi Központ túlélőit mentő tűzoltók? És azok a légiutasok és pilóták, akik az eltérített repülőgépeken ültek, s ma már csak utolsó hangüzeneteik ill. toronnyal folytatott rögzített beszélgetéseik által vehetnek részt a filmben? És mi motiválta azt a szélhámos nőt, aki sokáig a déli torony egyik kalandos sorsú túlélőjének adta ki magát – de utóbb kiderült róla, hogy a World Trade Centernek a közelében se volt a tragédia idején...?? Idézze fel a szörnyű nap eseményeit három szokatlan szemszögből!

sz1_1.jpg

A szeptember 11-én a sérültek és az épületekben rekedtek mentését végző tűzoltók hazájukban ünnepelt nemzeti hősökké váltak, ám sokan közülük hatalmas árat fizettek ezért: egy részük soha nem tért vissza a füstölgő romok mélyéről, mások pedig súlyos sérüléseket szereztek. A Szeptember 11-e tűzoltói című filmben New York-i lánglovagok vallanak a terrortámadások borzalmas napjáról, és arról, hogy hogy vannak, mi történt velük azóta.

sz2.jpg

A 9/11: Hangok az égből című műsor a tragédiát megelőző utolsó percek történéseit rekonstruálja, méghozzá a lehető leghitelesebb forrásból: többek közt a repülőgépes áldozatok utolsó hangüzenetei, a légiirányítók és a pilóták rögzített beszélgetései, valamint túlélőkkel készült, eddig még soha be nem mutatott interjúk segítségével. Ismerje meg a 11 évvel ezelőtti tragikus nap eseményeit égi szemszögből, részben azok elbeszélésében, akik már nem lehetnek közöttünk!

sz3.jpg

Tania Head sokáig az egyik legaktívabb túlélője volt a szeptember 11-i eseményeknek: a vele készült interjúkban nemcsak hogy részletesen elbeszélte a déli pokol tornyát és megmenekülése csodálatos történetét, de idővel még a Világkereskedelmi Központ Túlélőinek Szövetsége elnökévé is megválaszolták. Az ilyen módon országszerte ismertté és elismertté vált nő megítélése azonban egy csapásra megváltozott, amikor kiderült, hogy a tragédia napján nem is tartózkodott a déli toronyban, s hogy a története teljes egészében a fantázia szülötte... De akkor ki ez a nő?? Ezt igyekszik kideríteni a Nat Geo A nő, aki ott se volt című lélektani thrillere.

sz4.jpg

Bemutatók:
9/11: Hangok az égből – 2012. szeptember 7-én, pénteken este 8-kor
A nő, aki ott se volt – 2012. szeptember 7-én, pénteken este 9-kor
Szeptember 11-e tűzoltói – 2012. szeptember 9-én, pénteken este 8-kor


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: terrortámadás szeptember 11 national geographic channel alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr674716402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása