Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rajtol a Serie A!

2012.08.24. 11:35 MinDig TV Extra


sportklub.tv »

Az európai topbajnokságok közül utolsóként az olasz ligában, a Serie A-ban indul útjára a labda. A SportKlub a 2012-2013-as idény első fordulójából négy mérkőzést is élőben közvetít, ráadásul a címvédő Juventus, az AC Milan, az Internazionale és a Fiorentina személyében igazi nagyágyúk kerülnek képernyőre. Tartsatok velünk!

A Catenaccio végleg a múlté, legalábbis erre enged következtetni a múlt év statisztikája, márpedig azzal mindenki tisztában van, hogy a számok ritkán hazud-nak. A tavalyi bajnokságban 972 gólt szerzetek a csa-patok, ami majdnem 2,6-os mérkőzésenkénti átlagot jelent, a legeredményesebb az ezüstérmes AC Milan volt, amely 74-szer talált be, a leggólszegényebb pedig a Cesena – utóbbi már nem is tagja az élvonal mezőnyének. Na de térjünk is rá az idei szezonra.

A Juventus címvédőként, viszont a bundabotrányban való érintettsége miatt tíz hónapra eltiltott Antonio Conte és a klub ikonja, Alessandro Del Piero nélkül próbálja megvédeni tavaly megszerzett elsőségét. A volt középpályásból lett szakvezetőt nem küldte el a torinói klub, hiszen az edzéseket továbbra is megtarthatja, a bajnokikon viszont legfeljebb a lelátón foglalhat helyet. A bajnokcsapatnál egyébként nagy volt a jövés-menés a nyár folyamán, a legnagyobb fogásnak a 11 millió euróért igazolt Sebastian Giovinco tűnik, aki a pontvadászatban éppen volt klubja, a Parma ellen debütálhat.

A bajnokság meglepetéscsapata az immáron Vincenzo Montella irányította Fiorentina lehet, amely a nyár folyamán rengeteg játékost szerződtetett. A kapuba Emiliano Viviano érkezett, a védelembe Gonzalo Rodríguez, a középpályára Alberto Aquilani és David Pizzaro, hogy csak a nevesebbeket említsük. A firenzeiek a nagybevásárlásnak köszönhetően a dobogóra mindenképpen odaérhetnek, igaz, ehhez a Napolinak és az Udinesének is lesz egy-két szava. Előbbi Ezequiel Lavezzi nélkül indul csatába, míg utóbbi a transfermakt.de kimutatása szerint csak a nyolcadik legértékesebb kerettel bír, ennek ellenére nem lenne meglepetés, ha az együttes megismételné a tavalyi, bronzérmes szereplését. Az AS Romára is érdemes lesz odafigyelni, hiszen Zdenek Zeman köztudottan a támadófutball híve.

A két milánói csapat idén ellentétes taktikát követett a holtidényben, míg az AC Milan eladóként, az Internazionale vevőként volt jelen az átigazolási piacon. A köztudottan anyagi gondokkal küzdő piros-feketék a védelem oszlopától, Thiago Silvától és a gólkirály, Zlatan Ibrahimovictól is megválták, előbbi helyére a kolumbiai Cristian Zapata érkezett. Massimiliano Allegrinek tehát meggyengült kerettel kellene megismételnie a tavalyi szereplést, vagy éppen megszereznie a bajnoki címet. Az Inter a legutóbbi szezonban két trénert is elfogyasztott, a márciusban kinevezett Andrea Stramaccioni viszont csodával határos módon a hatodik helyre kormányozta kék-feketéket. A José Mourinhóhoz hasonlított szakvezető többek között Fredy Guarínt és az argentin Rodrigo Palaciót is szerződtette, a kapuba pedig a tizenegyesölő Samir Handanovic érkezett. A szlovén hálóőr kellő stabilitást adhat a védelemnek, amely tavaly 55 alkalommal kapitulált. Na de elég a szóból, ideje, hogy a tettek beszéljenek!

AZ ELSŐ FORDULÓ PÁROSÍTÁSA

Fiorentina - Udinese - szombat, 18.00 óra, ÉLŐ
Juventus - Parma - szombat, 20.30 óra, ÉLŐ
Milan - Sampdoria - vasárnap, 18.00 óra, ÉLŐ
Pescara - Internazionale - vasárnap, 20.30 óra, ÉLŐ
Atalanta - Lazio
Chievo - Bologna
Genoa - Cagliari
Palermo - Napoli
Roma - Catania
Siena - Torino

(sportklub.tv »)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás sportklub alapcsomag Serie A

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr714729318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása