Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Sport1-en folytatja Erdei Zsolt

2012.09.05. 11:44 MinDig TV Extra


Magyarországon a Sport1-en lesz látható Erdei Zsolt következő, Isaac Chilemba elleni összecsapása. A két félnehézsúlyú bokszoló szeptember 29-én tízmenetes mérkőzést vív Mashantucketben.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Ahogyan Erdei Zsolt (33–0, 18 K. O.–T. K. O.) ragaszkodik az amerikai pályafutás beteljesedéséhez, úgy ragaszkodik Erdei Zsolthoz a Sport Televízió: a két éve Lou DiBella promóciós irodájával dolgozó Madár pályája ezen szakaszában harmadszor lép ringbe az Egyesült Államokban, és csatornánk a harmadik fellépését is élőben tűzi műsorára. A valaha volt legeredményesebb magyar profi ökölvívó szeptember 29-én Mashantucketben, a helyi Foxwoods Resort Casinóban húz kesztyűt a malawi Isaac Chilemba (19–1–1, 9) ellen.

Az Egyesült Államokban az HBO által sugárzott gála programjában további két rangos mérkőzés (Edwin Rodriguez–Jason Escalera, Luis Orlando Del Valle–Vic Darchinyan) szerepel, de az egyik legrangosabb amerikai bokszportál a lehetséges ötből ezekre csak kettő, illetve három csillagot adott, Madáréké viszont négyet is megért. Nem véletlenül, hiszen az egyik sarokból egy feltörekvő bunyós robban majd be a ringbe, a másikból pedig a WBO egykori félnehézsúlyú, illetve a WBC hajdani cirkálósúlyú világbajnoka, a veretlen Erdei Zsolt.

„Élethalál-meccs vár ránk, nekem a soron következő világbajnoki címmérkőzésem múlhat rajta, neki pedig egy veretlen bajnok legyőzése a cél. Elégedett vagyok a jelenlegi állapotommal, a súlyom is jó, nyolcvanegy kilogramm vagyok. Lekopogom, semmilyen sérülés sem hátráltat, keményen és sokat edzem” – jelentette ki Erdei Zsolt.

A Madár által említett vb-címmérkőzés egyszer, szilveszterkor a sajnálatos kézsérülése miatt meghiúsult, de ha most nyer, ismét képbe kerülhet az IBF-király Tavoris Cloudnál, de a WBA-nál uralkodó Bejbut Sumenov is szívesen összecsapna vele. Ha velük nem sikerül megegyezni, akkor jöhet a meglepetés – és titkos álmaink szerint az ellenfelet kereső Bernard Hopkins.
A több héten át Vitalij Klicskóval együtt az ausztriai Goingban készülő Erdei szeptember 8-án utazik el az Egyesült Államokba, felkészülése utolsó szakaszában Philadelphiában az amerikai Stephen „Breadman” Edwardsszal dolgozik együtt, miután állandó trénere, Fritz Sdunek nem tud vele tartani.

A Sport1 szeptember 30-án 3:30-tól élőben közvetíti a mashantucketi gálát, amit vasárnap a Sport1 és Sport2 csatorna is megismétel főműsoridőben.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport sport1 sport2 ökölvívás Erdei Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr644756507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása