Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Menyasszörnyek

2012.09.10. 15:48 MinDig TV Extra


Menyasszörnyek: hétköznap esténként a FEM3-on!
Amerikai reality-sorozat (50′)

A Menyasszörnyek olyan menyasszonyokról szól, akik teljesen normális emberi lényből rögeszmés rémmé válnak, amikor a nagy napot kell megtervezniük. A szörnyeteggé átváltozó csinibabák saját horrorfilmjük, a Menyasszörnyek sztárjai!


Amerika utcáit három különböző típusú menyasszony járja: a hercegnő menyasszony, a neurotikus menyasszony, és a legfélelmetesebb, a rögeszmés menyasszony.

A hercegnő menyasszony számára az esküvő napja az Ő napja. Neki magának sokféle elképzelése van, de legkevésbé sem törődik azzal, hogy mit akar a vőlegénye. A neurotikus menyasszony mindent megtesz annak érdekében, hogy a nagy nap egészen tökéletes legyen. De ahogy az utolsó néhány napon a feszültség egyre nő, az esküvő végül egészen borzalmas lesz. A rögeszmés menyasszony számára pedig az esküvő lényege nem az “igen” kimondása, hanem arról szól, hogy minden és mindenki neki engedelmeskedjen…

Menyasszörnyek: hétköznap esténként a FEM3-on!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszony fem3 alapcsomag Menyasszörnyek reality-sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr694766665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása