Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Luxusdoki - Universal Channel 2. évad

2012.09.14. 15:56 MinDig TV Extra


Dr. Hank Lawson bukása után az újrakezdés mellett dönt, és egy vagyonos tengerparti közösségbe költözik East Hamptonba, hogy ismét beindítsa karrierjét.

Miután tévesen megvádolják azzal, hogy egy fontos beteg halálát okozta, a sürgősségi fiatal orvosa, Hank Lawson (Mark Feurstein) New Yorkból a Hamptonsba költözik, és nem szívesen bár, de a gazdagok és híresek „bérelhető” orvosa lesz. Amikor a helyi kórház ügyintézője megkéri, hogy kezelje a város kevésbé szerencsés tagjait is, Lawson a határmezsgyén találja magát aközött, hogy ő maga jól járjon és, hogy jót tegyen mással. Ebben az évadban Hank sok kihívással kerül szembe, valamint néhány vendégfellépő is megjelenik, köztük John Legend.

Főszereplők: Mark Feurstein és Paulo Costanzo


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat universal channel családi műsorcsomag Luxusdoki

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr904777356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása