Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A vámpír, a vérfarkas és a szellem - 4

2012.09.17. 16:30 MinDig TV Extra


Szeptember 28., péntek, 0:10 | AXN

Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchellt, a 120 éves vámpírt, George-ot, a hiperintelligens vérfarkast és Annie-t a rejtélyes körülmények közt elhunyt, tömegiszonyos szellemet.


Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg… rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan könnyű.

Premier: Szeptember 28., péntek, 0:10

B&B álmos, tengerparti városkájában Annie (Lenora Crichlow), lakótársa, George (Russell Tovey) és új barátjuk, Tom (Michael Socha) legjobb barátjuk, Mitchell elvesztését és George barátnőjének tragikus halálát igyekeznek feldolgozni. Ráadásul egy rájuk bízott újszülöttel a kezük közt soha nem volt még ennyire nehéz feltűnés nélkül élni egy szellemnek és a két vérfarkasnak. Az epizódok az AXN Playerben is megtekinthetőek lesznek.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat axn vámpír alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr954783741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása