Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nagy Bandó András is fellép a stand-up műsorban

2012.09.22. 18:15 MinDig TV Extra


Hamarosan érkezik a Comedy Central bemutatja új évada! Ha nem bírod kivárni az új szezont, élőben is megnézheted a stand-up komikusokat: a nyilvános adásfelvétel október 5-én és 6-án lesz a Corvin Dumaszínházban!


(bando.hu/Tóth László)


A műsor régi kedvencei (Hajdú Balázs, Rekop György, Bruti, Litkai Gergely, A három kismalac, Zsók Levente) mellett látható-hallható lesz néhány tehetséges újonc is (Orosz, György, Porkoláb Tamás, Szobácsi Gergő); de ez még nem minden: a műsor része egy órás Badár Sándor Speciál, továbbá ott lesz Hajós András, aki zeneelméleti áttekintéssel kedveskedik, és az alkalom különlegességét jelzi, hogy ott és akkor ünnepeljük meg a 65 éves Nagy Bandó Andrást!

A Karinthy-gyűrűs Nagy Bandó András 50 éve van pódiumon. Amatőr színészként kezdte, 40 éve lép fel humoristaként (ez idő alatt 16 ezer műsort adott...) és 30 éve lett a II. Humorfesztivál fődíjasa (Markos-Nádassal). Mostani felbukkanása a Comedy Central bemutatja színpadán igazi meglepetés – nagyon várjuk a különleges produkciót!

(Comedy Central)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: hajós andrás litkai gergely nagy bandó andrás comedy centrál

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr714796261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása