Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rayo–Real Madrid: hétfő, 19:45-kor!

2012.09.24. 16:39 MinDig TV Extra


Hosszas egyeztetés és vita előzte meg a Rayo Vallecano–Real Madrid mérkőzés új kezdési időpontjának kijelölését. Mint ismert, szabotázs miatt – fontos elektromos kábeleket vágtak át – nem működött megfelelően a világítás a kiscsapat stadionjában, s mivel a kitűzött 22:00 órás határidőig nem sikerült megjavítani, a mérkőzés bírója, Fernández Borbalán nem engedélyezte a játékot.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Több lehetséges kezdési időpont vetődött fel. A Real – elsősorban a José Mourinho (képünkön) vezette szakmai stáb nyomására – 17 órakor akart játszani, ez a Rayónak nem felelt meg, mert a szurkolók munkanap lévén nem értek volna ki idejében a kezdésre. A vallecasiak által preferált 20, sőt 22 órai időpontot meg a Real vétózta meg, mondván túl közel kerül a mérkőzés a szerda estére lekötött, Millonarios ellen találkozóhoz, amelyet a Bernabeu-kupáért vívnak. Szempont volt még a 21:30-kor kezdődő Deportivo–Sevilla mérkőzés elkerülése is a televíziós közvetítések miatt.

Végül a felek – a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) és a Hivatásos Labdarúgóliga (LFP) közvetítésével a hétfő 19:45 órai kezdésben állapodtak meg. (A Depor–Sevilla időpontja változatlan maradt.) Ha a mérkőzést a kiírt időpontban megrendezik és a jogtulajdonos a televíziós jelet biztosítja, a mérkőzést természetesen élőben közvetítjük, a Sport1 csatornán!

(Sport TV)

Ramos játszott – volna

Még mielőtt kitört a "balhé", José Mourinho már nyilvánosságra hozta azt a kezdőcsapatot, amelynek pályára kellett volna lépnie Vallecasban. A 11-ben változás a City elleni BL-találkozóhoz képest, hogy visszakerült (volna) Sergio Ramos és Khedira helyett – persze, nem a helyén – szerepet kapott volna Luka Modric is.

A Real tervezett kezdője (amely nem szükségképpen lesz ugyanez a hétfő esti kezdési időpontban is) így alakult: Casillas – Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Xabi Alonso, Essien – Di María, Modric, C. Ronaldo – Benzema.

(sport1tv)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 real madrid családi csomag Rayo

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr674799993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása