Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mai akciófilm a Viasat 3-on - Egy nehéz nap

2012.09.25. 16:56 MinDig TV Extra


Egy nehéz nap - 21:20 | Viasat 3

Casey az egykori drogkereskedő már régóta jó útra tért. A nyugodt kisvárosi életet választotta, és feleségével éppen egy gyermeket szeretnének örökbe fogadni.


Egy szép csütörtöki napon azonban minden megváltozik, amikor - régi haverja és társa - Nick kopogtat be hozzá és egy bőröndnyi kokaint hagy nála megőrzésre. Casey felháborodásában megsemmisíti a kábítószert, de hamarosan rájön, hogy nemcsak barátjának kell elszámolni az áruval. A csengő szinte folyamatosan szól és csak jönnek a furcsábbnál furcsább figurák, akik vagy a kábítószert vagy az ellenértékét szeretnék megkaparintani: a kábszeres bérgyilkos, a szadista szexbomba, egy láncfűrészes gyilkos, egy bukott zsaru és a legfélelmetesebb közöttük az örökbefogadási ügynökség embere. Ez a nap is úgy kezdődött mint egy átlagos nap, egészen addig amíg a múlt be nem kopogtatott...

Rendezte: Skip Woods

Szereposztás: Thomas Jane (Casey), Aaron Eckhart (Nick), James LeGros (Billy Hill), Mickey Rourke (Kasarov), Paula Marshall (Christine), Paulina Porizkova (Dallas)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film viasat3 akciófilm családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr304802437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása