Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Magyar Kupa a Sport 1-en

2012.09.26. 12:11 MinDig TV Extra


A forduló rangadóját, a Ferencváros-Haladás mérkőzést szerdán 17:45-től élőben közvetítjük a Sport1-en!

Lombard + Győr = 21


Fotó: etofc.hu


A Győri ETO és a Lombard Pápa is gólzáporos győzelmet aratott a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. A két élvonalbeli együttes összesen 21 gólt szerzett a Babóti SE, illetve a Tapolca ellen.

Magabiztos győzelmet aratott Babóton a labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért vívott mérkőzésen a Győri ETO FC. A megyei másodosztályban szereplő együttes ellen mindkét félidőben 6-6 gólt szereztek a zöld-fehérek, akiknél először lépett pályára a felnőtt csapatban Magyar Kupa mérkőzésen Németh László és Kozma Máté. A két együttes sportbarátságot is kötött, a találkozó előtt Klement Tibor, a győriek ügyvezető igazgatója egy, a mérkőzésre készített emlékmezzel lepte meg a babótiakat, akiknek játékosait, vezetőit, szurkolóit meghívta a pénteki NB I-es mérkőzésre is. A 12-0-ra végződött találkozón három győri csatár is triplázott: előbb Nemanja Andrics, majd Dudás Ádám (képünkön középen), végül Rati Alekszidze szerzett mesterhármast. A további gólokat Mihai Dina, Völgyi Dániel és Onisor-Mihai Nicorec érte el.

Nem fukarkodtak a gólokkal Tapolcán sem, ahol a Lombard Pápa győzött 9-0-ra. Ezzel Zsivoczky Gyula együttese is bejutott a Magyar Kupa 3. fordulójába. Az OTP Bank Liga 12. helyén álló Pápa már az első félidőben eldöntötte a továbbjutás sorsát, ezt követően már csak a gólkülönbség volt kérdés. A megyei első osztályban szereplő hazai csapat végig tisztességesen és lelkesen futballozott, ám egy elkésett belépőt követően a  vendégek részéről a szlovén Joze Benko szenvedett kisebb sérülést.

A nap harmadik mérkőzésén Pasaréten a másodosztályban szereplő Vasas csak 2-1-re tudott győzni a Pénzügyőr SE ellen.

A Magyar Kupa 3. fordulójának párosításáról az MLSZ sorsolással dönt.

(eto.hu/lombardfcpapa.hu/Sport TV)(sport1tv.hu)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 labdarúgás magyar kupa családi csomag ferencváros haladás

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr184804038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása