Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Tulipános Fanfan - 21:20 Viasat 3 (Penélope Cruz)

2012.09.27. 12:00 MinDig TV Extra


XVIII. századi Franciaországban az emberek boldogan éltek. A nők könnyen kaphatók voltak egy kis etyepetyére, a férfiak többsége pedig kedvenc sportjával, a háborúval foglalatoskodott, ez volt az egyetlen játék, amelyben mindenki részt vehetett.


Fanfan, az ifjú kalandor, a női nem nagy csodálója kénytelen XV. Lajos hadseregébe menekülni, mivel a házasság igájába akarják kényszeríteni. Egy toborzó őrmester észvesztően gyönyörű lánya, Adeline azt jósolja Fanfannak, hogy katonaként dicsőség vár rá és az övé lesz a király lánya is. Miközben Fanfan úton van Aquitániába, hogy csatlakozzon a sereghez, megmenti egy királyi hintó utasait a rájuk támadó banditáktól és rájön, hogy az utazó hölgyek nem mások, mint Madame de Pompadour és Henriette, az uralkodó lánya. Fanfan most már hisz benne, hogy Adeline jóslata valóra fog válni. Az abszurd katonai stratégia és a hajmeresztő kalandok majdnem meghiúsítják Fanfan álmait, de a fiatalember életét kockáztatja azért, hogy megakadályozzon egy ördögi tervet, mely sok életet sodorhatna veszélybe. Végül dicsőséget szerez magának, boldoggá teszi egy váratlan szerelem és megbizonyosodik róla, hogy csak a férfi lehet a saját szerencséjének kovácsa.

Rendezte: Gérard Krawczyk

Szereposztás: Vincent Perez (Tulipános Fanfan), Penélope Cruz (Adeline La Franchise), Didier Bourdon (XV. Lajos), Michel Muller (Tranche Montagne), Hélene de Fougerolles (Madame Pompadour)

Tulipános Fanfan - 21:20 Viasat 3


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 penélope cruz tulipános fanfan családi csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr94806173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása