Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szerelmi szálak az X-Faktorban

2012.10.02. 08:57 MinDig TV Extra


Részletek az After X 6. adásában a Coolon!

Csobot Adél és Nagy Szilárd szinte elválaszthatatlanok, a két versenyző között máris több van, mint barátság.


Az X-Faktorban 50-en vágtak neki a tábor utolsó napjának, végül 25-en maradtak, akik már a mentorok házában bizonyíthatják rátermettségüket. A versenyzők a megmérettetések közötti feszült pillanatokat is igyekeznek hasznosan eltölteni, van aki az utolsó percekig próbálja választott dalát, mások pedig kellemes társaságban töltik el az időt. A Cool Tv-n futó X című műsorban az X-Faktor szerelmi szálait próbálta meg kibogozni a műsorvezető Istenes Bence.

Csobot Adél és Nagy Szilárd az X-Faktor táborában szinte elválaszthatatlanok voltak, bár sokan úgy látták, hogy kettejük között kifejezetten vibrál a levegő, de ők még nem tudják, hogy mi az amit egymás iránt éreznek.

- Én úgy jöttem ide, hogy egy 4 és fél éves kapcsolatot rúgtunk fel együtt a párommal. Van egy lány, aki felkeltette az érdeklődésemet itt a versenytársaim közül. Adélben valamit meglátta, megláttam, egy olyasfajta nőiességet, emberi kisugárzást, ami már a legelején megfogott. – mondta Nagy Szilárd az X-nek.

Nem csak Szilárd, de Adél is hasonlóan vélekedik kettejük kapcsolatáról. A fiatal lány az X-ben azt is elárulta, hogy kifejezetten tetszik neki versenyzőtársa.

- Szilárddal már az első nap beszédbe elegyedtünk, nagyon jó fejnek tartom, nagyon helyes srác. Rengeteg időt töltünk el együtt a táborban és sokat beszélgetünk és pont. Szilárd nem közömbös számomra és én ugyanúgy nem vagyok közömbös neki, ez tudnivaló. – mesélte Adél az X-nek.

Hogy merre tart kettejük kapcsolata, még ők sem tudják, de Szilárd szerint több minden van közötte és Adél között, mint barátság.

Kováts Vera tavaly az élő show-ig jutott az X-Faktorban. A fiatal tehetség egy ideig Baricz Gergő oldalán mutatkozott, de végül szakítottak. Most azonban úgy néz ki egy új kapcsolat bimbózik Vera és a tehetségkutató idei évadának versenyzője, Patocska Olivér között, aki az egyik dalát neki énekelte a színpadon.

- Verácskával még a tavalyi X-Faktorban találkoztunk a táborban, akkor ismerkedtünk meg. Kezdetben nem talált szimpatikusnak, mert nem igazán szereti az olyan stílusú srácokat, mint én. Aztán idővel elkezdtünk levelezni az interneten és összebarátkoztunk. – mondta Olivér.

Vera végig szorított párjának a közönség soraiban, a továbbjutás utáni örömteli pillanatokban pedig egymás karjaiba borulva ünnepelték, hogy Olivér bekerült a mentorok házába.

További részletek az After X 6. adásában! >>


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: cool tv after x X-Faktor alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr694815090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása