Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

HD-minőségben nézhetjük a meccseket

2012.10.09. 19:18 MinDig TV Extra


A Chello Central Europe december közepén a Sport1 HD-vel lepi meg nézőit. Kiváló nézettséget hozott az El Clásico és a hétközi BL-meccs a Sport1-nek, így legközelebb a csúcsrangadót már csúcsminőségben élvezhetjük, akárcsak a tavaszi BL-mérkőzéseket.


Az elmúlt héten a Barca kétszer ültette a Sport1 elé a labdarúgás szerelmeseit. Kedden Lisszabonban léptek pályára Messiék, és a Benfica elleni rangadójukra, meg a teljes keddi BL-fordulóra hazánkban közel 700 ezren voltak kíváncsiak, míg az El Clásicóra majd 750 ezren kapcsoltak. A Sport1 mindkét mérkőzés esetén a két nagy kereskedelmi televízió mögött, a harmadik helyet szerezte meg a 18–49 éves férfiak között.

A Sport1 december közepén átáll a HD-közvetítésekre. Így a márciusi El Clásicó és a tavasszal esedékes BL-körök már HD-minőségben nézhetők lesznek, de a sportrajongók olyan további kiváló sorozatokat élvezhetnek majd csúcsminőségben, mint a magyar és a spanyol labdarúgó-bajnokság, az FA-kupa, a Német Kupa, a három kiemelt amerikai liga (NFL, NBA, NHL) és a világ legizgalmasabb ökölvívógálái.

Decemberben először a UPC kábelhálózatában lesz elérhető, majd 2013 januárjától szélesebb körben, további szolgáltatók kínálatában is megjelenik.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 hd bl el clasico FA-kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr534829344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása