Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jól teljesít a Minimax

2012.10.09. 19:07 MinDig TV Extra


A Minimax minden idők legmagasabb nézettségével zárta az ősz első hónapját. A magyar gyermekcsatorna ezzel szeptemberben magasan megelőzte versenytársait.


Az AGB Nielsen adatai alapján szeptemberben a 4–14 éves gyermekek kedvenc mesecsatornája a Minimax volt. A csatorna a célcsoportnak számító korosztályt tekintve minden idők legmagasabb havi nézettségi arányát érte el, reggel 6 és este 20 óra között 14 százalékos közönségarányt produkált. A korcsoportba tartozó gyerekek az adott időszakban a televízió előtt töltött összes idejük felében a Minimaxot nézik.

Beérett tehát az új műsorstruktúra, amit júniusban vezetett be a Minimax. Ennek köszönhetően szombaton és vasárnap reggel nyolctól filmeket nézhetnek a gyerekek, míg 10.30-tól 11-ig egy-egy tematika köré épülő sorozatok futnak. Júliusban, augusztusban és szeptemberben a lovas mesék voltak terítéken, októbertől pedig olyan nyomozós sorozatok indulnak, mint a Geronimo Stilton, a Sün Alfréd forró nyomon és az Ötös fogat – Kölyökzsaruk akcióban.

Szintén újdonság, hogy a nézők a hét minden napján ugyanazokkal a sorozatokkal találkoznak reggel 7 és 8 óra között és este fél 6-tól 8-ig, természetesen minden nap új epizódokkal.

Októberben a Rolli, a teherverda, a Klumplik, a Trükkös Tom és a Traff Park debütál a Minimaxon, de az őszi szünet öt napjára is készül a csatorna, akkor Thomas és barátai mellett a Szirénázó szupercsapat és Emilie Jolie segít majd kikapcsolódni.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: mindigtvextra családi műsorcsomag Minimax gyermekcsatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr184829323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása