Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

2012. szeptember 17 és 30 között zajló nyereményjátékunk nyertesei

2012.10.12. 10:03 MinDig TV Extra


A 2012. szeptember 17. – 2012. október 1. közötti időszakban a játékban részt vett minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos), és aki a mindigtvextra.hu weboldalon elérhető Általános szerződéses feltételek szerint (valós és hiánytalan adatokkal) MinDigTV Extra Alapcsomagra fizetett elő, és előfizetői kártyáját aktiválta nyereményjátékban vett részt.


A játék során a mindigtvextra.hu regisztrációs oldalán a résztvevő regisztrált és vásárlást kezdeményezett, a vásárolt szolgáltatást aktiváljt ügyfelek vettek részt a sorsolásban. Azok a játékosok, akik a szolgáltatástól 72 órán belül elállnak, vagy a kiválasztott terméket nem vették át és így nem is aktiválhattak, a sorsolásban nem vettek részt.
A sorsolás 2012. 10. 10-én 13.00-kor közjegyző jelenlétében lezajlott.

A játék nyertesei a következők:
1. DÍJ: MÉSZÁROS NORBERT -  6781, DOMASZÉK TANYA 691.
Nyeremény megnevezése: Csomagalapú wellness hétvége a Hotel Residence Siófok **** szállodában
Csomag tartalma: Három nap, két éjszaka, 2 fő felnőtt, 2 fő gyermek, félpanziós ellátás, 2 választható kezelés

2. DÍJ: DEMJÉN PÉTER 3292, ADÁCS JÓKAI UTCA 20.
Nyeremény megnevezése:1 év határozott időre szóló MinDig TV Extra Családi csomag előfizetés Wayteq 95CX vagy Telefunken TTR 280 C típusú dekóderrel

3. DÍJ: SZABÓ TAMÁS 9735, CSEPREG TAKSONY 7.
Nyeremény megnevezése:1 év határozott időre szóló MinDig TV Extra Alapcsomag előfizetés Wayteq 95CX vagy Telefunken TTR 280 C típusú dekóderrel

Amennyiben a háztartásban dekóder helyett CA-modulra van szükség, úgy a 2. és 3. díj nyertese a dekódet lecserélheti CA-modulra.

A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen haladéktalanul értesítjük. Minden nyereményhez egy-egy pótnyertest is sorsoltunk. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy a játékos 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot az értesítő levél feladójával, annak helyébe a pótnyertes lép.

www.mindigtvextra.hu


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték alapcsomag mindig tv extra családi csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr114834324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása