Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Álláskereső vetélkedő a Viasaton

2012.10.25. 21:09 MinDig TV Extra


November 4-től Rákóczi Ferenc vezetésével vasárnap délelőttönként lesz látható a Viasat 3 új, saját gyártású álláskereső vetélkedője, az Újonc.




Az Újonc egy álláskereső vetélkedő, ahol minden epizódban három munkavállaló-jelölt verseng egy betöltendő állásért. A tét nagy, hiszen csak egy lehetőség, egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az Újonc álmai munkahelyén.

„Az Újonc minden epizódjában rendkívül izgalmas és kemény harcnak lehetünk tanúi. A három jelölt számára hatalmas lehetőségét jelent a pozíció megszerzése, ezért a küzdelem elkerülhetetlen. A műsor jellegéből adódóan sok a feszültség, és számomra is érdekes, hogy olykor milyen reakciókat válthat ki a jelöltekből egy-egy tett vagy megjegyzés” – mondta Rákóczi Ferenc, az Újonc műsorvezetője.

Az Újonc első epizódjában a híres amerikai étteremlánc, a Hooters budapesti egysége keresi a legalkalmasabb felszolgálót. Három csinos egyetemista lány verseng az állásért, a tét pedig nem kicsi, hiszen Hooters-lánynak lenni fogalom és kiváltság az Egyesült Államokban. A több ezer lány közül Karolina, Anita és Noémi maradt csak versenyben, a próbamunkanapon nekik kell bebizonyítaniuk, hogy kedvességük, kommunikációs készségük és szakmai tapasztalatuk alapján megállják a helyüket ebben a pozícióban.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 vetélkedő álláskereső

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr24870377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása