Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A lettekkel kezdenek Iváncsikék

2012.10.29. 17:47 MinDig TV Extra


Magyarország–Lettország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés október 31-én szerdán 18:30-tól élőben a SportKlubon!


Mocsai Lajos csapata győzelemre készül


Az első selejtezőkörből továbbjutó Lettország ellen Gyöngyösön kezdi meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a 2014-es Európa-bajnokság selejtezőinek második körében. A 2014-es férfi Eb-t a 2012-es kontinenstorna győztese, Dánia rendezi meg január 14-e és 26-a között. A magyar csapat a selej-tezőben a horvátokkal, a szlovákokkal és a lettekkel került egy csoportba. A csoport első két helyezettje biztosan kvalifikálja magát a világversenyre, de a harmadik is részvételi jogot szerez, amennyiben a legjobbnak bizonyul a csoportharmadikok között.

Mocsai Lajos olimpiai negyedik helyezett csapata legjobb összeállításában legalább a második helyre odaérhet, hiszen a szlovákoknál és a letteknél is erősebb. Nagy Lászlóék Horvátországgal lehetnek majd nagy harcban a csoportelsőségért. A lettek nem okozhatnak különösebb gondot Iváncsik Gergőéknek, sem itthon, sem idegenben. Egy jó rajt ráadásul lendületet adhat a folytatásra.

A Magyar Kézilabda-szövetség hétfői sajtótájékoztatóján Mocsai Lajos szövetségi kapitány kihirdette keretét az október 31-i, gyöngyösi, Lettország elleni, valamint a november 4-én Eperjesen sorra kerülő Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A sajtótájékoztatón Fazekas Nándor bejelentette: miután még egy olimpiai ciklust már nem tud vállalni a válogatottal, ezért a nemzeti csapatban átadja helyét a fiatalabbaknak. A 18 fős keretben ismét helyet kapott Krivokapics Milorad, aki júniusban megkezdte az olimpiai felkészülést a válogatottal, ám tüdőembóliája miatt hónapokat kényszerült kihagyni.

Magyarország–Lettország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés október 31-én szerdán 18:30-tól élőben a SportKlubon!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport kézilabda sportklub Mocsai

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr934877471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása