Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Klicsko-Wach élőben a Sport1-en

2012.11.06. 18:24 MinDig TV Extra


A Sport Televízió megvásárolta a Vladimir Klicsko–Mariusz Wach nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés köré épülő gálát, így nézőink élőben láthatják a királykategória legjobbjának újabb címvédő mérkőzését.


Fotó: EUROPRESS/AFP


A Sport Televízió az idén negyedszer közvetít Klicsko-mérkőzést, és ahogyan ehhez dukál, négy világbajnoki öv forog majd kockán a hamburgi gála főmeccsén. Vladimir Klicsko (58–3, 50 K. O.–T. K. O.), a nehézsúly egyeduralkodója ugyanis az IBF, a WBA, a WBO és az IBO szervezet koronáját is meg akarja védeni az egyelőre még veretlen Mariusz Wach (27–0, 15) ellen.

A fiatalabb Klicsko fivérnek nem csupán az övek, hanem a tisztelgés miatt is fontos a győzelem: október 25-én elhunyt edzőjére, Emanuel Stewardra szeretne méltó módon emlékezni a sikerrel. "Emanuel nélkül, de az ő jelenlétében lépek ringbe, és a vele gyűjtött titulusaimat akarom megvédeni. Sohasem feledem az elmúlt kilenc évben tőle tanultakat. Tudom, mit kell tennem, és érte meg is teszem. Hihetetlenül mélyen érintett a halála" – mondta Vladimir, aki a legendás edző portréjával díszített pólóban jelent meg a hivatalos sajtótájékoztatón.

Az esemény különlegességet is hozott, hiszen Vladimir Klicsko hosszú pályafutása során először volt kénytelen felnézni egy riválisra: a 202 centiméteres Wach négy centivel magasabb az ukrán világbajnoknál. A lengyel kihívó saját bevallása szerint százszázalékosa felkészült, illetve természetesen meglepetést ígért, a "Vasököl" azonban igyekezett lelohasztani a lelkesedését. "Egész jól tud ütni, ez igaz, de nagy kérdés, miként tud élni a magassága adta előnyével. Amint lehetőségem adódik, igyekszem gyorsan lezárni a találkozót" – fogalmazott a sorozatban 13. sikeres címvédésére készülő ukrán óriás.

(Sport TV)

A Vladimir Klicsko–Mariusz Wach nehézsúlyú vb-címmérkőzés köré épülő gálát a Sport1 november 10-én, szombaton 20:45-től élőben közvetíti.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport sport1 ökölvívás Klicsko

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr704894004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása