Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hajós, Nagy Bandó és sokan mások a Comedy Central bemutatja új évadában

2012.11.07. 12:19 MinDig TV Extra


November 4-től folytatódik a Comedy Central bemutatja – új részekkel, új arcokkal és új díszlettel! A csatorna saját gyártású stand-up comedy műsorában láthatjuk a műfaj nagy öregeit és megismerhetjük az új tehetségeket is.


Photo : Koncz Csaba / Dumaszínház


November 4-től folytatódik a Comedy Central bemutatja – új részekkel, új arcokkal és új díszlettel! A csatorna saját gyártású stand-up comedy műsorában láthatjuk a műfaj nagy öregeit és megismerhetjük az új tehetségeket is.

A stand-up comedy nem könnyű műfaj: egyetlen mikrofonnal és szövegeléssel elérni, hogy a közönség hülyére röhögje magát – embert próbáló feladat; a Comedy Central kipróbált humoristáinak mégsem szokott gondot okozni. Badár Sándor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója és a Három Kismalac szürreális dalokat éneklő triója már bizonyította, hogy bármikor képesek megnevettetni a nézőket. A Comedy Central bemutatja új évadában újra találkozhatunk velük és a többi nagyágyúval: Litkai Gergellyel, Brutival, Hajdú Balázzsal és Rekop Györggyel is.

Itt lesz a születésnapos Nagy Bandó András és új arcok is bemutatkoznak, köztük Porkoláb Tamás, akinek több éves álma vált valóra azzal, hogy felfedezték a DumaFüred Fesztiválon. És természetesen fellép a gitáros-énekes-humorista, Hajós András is, aki így nyilatkozott a műsorról: „Mindig különleges alkalom egy Comedy Central felvétel, mert minden őrültség megengedett, szinte nincs kötöttség. Egy igazi stand-upos nem a gázsira vagy a nézettségre gerjed - hanem a szabad kézre!”

A Comedy Central bemutatja új részei november 4-től a képernyőn!

(Comedy Central)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Hajós András családi műsorcsomag Comedy Central Nagy Bandó András

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr294895191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása