Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sikerül-e Nadal nélkül?

2012.11.16. 11:11 MinDig TV Extra


A Davis-kupa döntőjét a Sport2 előben közvetíti. Pénteken 16:00-tól, szombaton 14:00-tól, illetve vasárnap 13:00-tól láthatják a mérkőzéseket.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Prágában rendezik meg péntektől vasárnapig a tenisz Davis-kupa döntőjét. A címvédő spanyol válogatott rossz előjelekkel várja az összecsapást, ami persze nem jelenti azt, hogy Ferrerék esélytelenek lennének a győzelemre.

A legsúlyosabb érvágás a spanyolok számára, hogy legnagyobb sztárjuk, Rafael Nadal sérülés miatt nem tartott a csapattal. Nadal nélkül sem fogatlan oroszlán azonban a spanyol együttes, hiszen már az elődöntőt is nélküle vívták meg a társak, és diadalmaskodtak az Egyesült Államok felett.

További hátrány a hispánok számára, hogy Prágában rendezik a döntőt, és az O2 Aréna közönségének buzdítása nagy segítség lehet a csehek számára, akik eddig egyszer nyertek Davis-kupát, méghozzá 1980-ban, még Csehszlovákiaként. A hangulatot fokozandó, az akkori győztes négyest újra sikerült összetrombitálni a világ különböző sarkaiból, így Tomáš Šmíd, Ivan Lendl, Pavel Složil és Jan Kodeš is ott lesz a lelátón, hogy együtt szurkoljon az utódoknak.

Szintén a cseheknek kedvezhet, hogy kemény borításon rendezik majd a meccseket, a spanyolok pedig a salakon eredményesebbek - 12 éve nem veszített mérkőzést ezen a borításon a címvédő.

Amíg a csehek a másodszor, a spanyolok a hatodszor emelhetik magasba a salátástálat a 102. Davis-kupa döntője után. Három évvel ezelőtt is ez két válogatott játszotta a Dk-döntőt, akkor a spanyolok hazai pályán (Barcelonában) és Rafael Nadallal a keretben érték el azt a sikert.

(Sport TV)

102. Davis-kupa, döntő

Péntek (nov. 16.)
Stepánek–Ferrer
Berdych–Almagro

Szombat (nov. 17.)
Rosol, Minar–Granollers, López

Vasárnap (nov. 18.)
Berdych–Ferrer (ha szükséges)
Stepánek–Almagro (ha szükséges)

A Davis-kupa döntőjét a Sport2 előben közvetíti. Pénteken 16:00-tól, szombaton 14:00-tól, illetve vasárnap 13:00-tól láthatják a mérkőzéseket.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport sportklub tenisz Davis-kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr184909915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása