Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A félidők elején veszélyes a Juve

2012.11.20. 08:33 MinDig TV Extra


Tartalmas, hosszú, hogy nem mondjuk: kimerítő elemzéat közöl a BBC honlapja a keddi Juventus–Chelsea BL-összecsapás előtt.

A terjedelmes írás szerint "Antonio Conte kis mosollal az arcán" várja a BL-címvédő és az olasz bajnok akár sorsdöntőnek is minősíthető összecsapását.

Kedden 20:00 órakor kezdődő műsorunkban a Sport1-en élőben közvetítjük a Juventus–Chelsea mérkőzést, utána 23:00-tól a játéknap teljes gólösszefoglalóját láthatják.

A két, amúgy a sorsolás előtt mindenki szerint továbbjutónak várt klub  levesébe kissé beleköpött az ukrán Sahtar, amely remizett Torinóban és Londonban, hazai pályán pedig legyőzte a Chelsea-t. Így aztán – mivel a doneckieknek még hátravan az E-csoport "Hamupipőkéje", a dán Nordsjaelland – a két nagyágyú keddi, torinói csatájának esetleges vesaztese már böngészgetheti az Európa-liga lehetséges 32-es kieséses táblájának névsorát.

Sok egyéb mellett az írás közöl egy statisztikát a Juventus idényének negyedóránkénti góleloszlásáról. Ebből kiderül, hogy tétmeccsei első negyedórájában a torinói csapat 6 gólt szerzett és egyet sem kapott a 2012–13. idényben. Hasonlóan eredményes a Conte-csapat a második fékidők első negyesórájában is, ekkor 7–1 a gólkülönbsége. Ám ha a két kritikus 15 percet ki is húzza a Chelsea kedden este, még nem lehet teljesen nyugodt: a Juve harmadik legeredményesebb szakasza ugyanis a 75-91. perc, ekkor 7-szer talált az ellenfelek kapujába, s Buffon csupán kétszer nyúlhatott maga mögé a kapuba...

(Sport TV)

Kedden 20:00 órakor kezdődő műsorunkban a Sport1-en élőben közvetítjük a Juventus–Chelsea mérkőzést, utána 23:00-tól a játéknap teljes gólösszefoglalóját láthatják.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 Bajnokok-Ligája Juventus–Chelsea

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr94915960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása